Silecek önerileriniz?

N11’den Valeo SWF sipariş verdim kuponla beraber 700 liraya geldi ilk defa bir sileceğe bu kadar para verdim hadi hayırlısı:) Satıcı Usta Parçacı diye bir yer bilen var mı arkadaşlar sağlam mı bu satıcı?
Güvenilir satıcı, sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar sanırım sileceğe yüksek paralar vermeye çok gerek yokmuş. Üstteki yazımda SWF aldığımı dile getirmiştim bugün denemem sonucunda şöyle diyeyim malzeme kalitesi olarak cidden çok kaliteli soketi sorunsuz oturuyor hiç oynama olmuyor zaten orjinal üretici galiba ama iş silme performansına gelince yaz başında 200 liraya aldığım Sentinel marka silecek üzülerek söylüyorum daha iyi. Ayrıca sesli çalışıyor ve şoför kısmında ince ince silme izleri kalıntıları oluyor atlama yapıyor. Galiba iade edeceğim sizce deneme amaçlı açıp kullandığım ürünü geri iade alırlar mı N11 den almıştım satıcı Usta Parçacı.
Arkadaşlar ürünün kutusu bu şekilde satıcı 2024 üretimi dedi orjinal mi sizce ?
IMG_4156.jpegIMG_4158.jpeg

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanırım sileceğe yüksek paralar vermeye çok gerek yokmuş. Üstteki yazımda SWF aldığımı dile getirmiştim bugün denemem sonucunda şöyle diyeyim malzeme kalitesi olarak cidden çok kaliteli soketi sorunsuz oturuyor hiç oynama olmuyor zaten orjinal üretici galiba ama iş silme performansına gelince yaz başında 200 liraya aldığım Sentinel marka silecek üzülerek söylüyorum daha iyi. Ayrıca sesli çalışıyor ve şoför kısmında ince ince silme izleri kalıntıları oluyor atlama yapıyor. Galiba iade edeceğim sizce deneme amaçlı açıp kullandığım ürünü geri iade alırlar mı N11 den almıştım satıcı Usta Parçacı.
Şu videodaki gibi camınıza kil temizliği de deneyin derim.

Silecek geri iade almazlar sanırım.

Bu silecekler biraz farklı, kutusu normalden biraz farklı,

VisioFlex (en üst segmentte konumlardırdığı serisi)

Das Original (giriş seviyesi - orta segmentte konumlandığı serisi

Kutunun herhangi bir bölgesinde (ön-arka veya al kısmında) VisioFlex yazıyor mu..? Kontrol ediniz.

@Berkay09
Golf 7 için rbw marka ucuz diye fazladan aldığım, 2 sene sakladığım bir silecek vardı, araca takınca ilk zamanlar sesli ve atlamalı&iz bırakan şekilde siliyordu.
Sonra kendiliğinden sessiz ve güzel silmeye başladı. Bayağı da uzun süre kullandım aracı sattım.

Biraz sanayi ağzı olacak ama "zamanla düzelebilir"

Geri