Silecek önerileriniz?

SWF silecek 665 tl.
+100 Lira da kargo ücreti olsa 765 lira eder,

otosupermarket.com daha önce Opel aracımız için silecek almıştım, Malesef çok kötü paketleme yapıyorlar, sileceği sadece bir poşete sarıp göndermişler silecek geldiğinde kutusu paramparça olmuştu,

Şahsen ben artık dışardan Bosch veya SWF almıyorum,

Yetkili serviste Orjinal silecek ve Eco seri silecek olmak üzere 2 tip silecek var, bakım için gittiğinizde faturaya sileceği de ekleyin ama montaj yapmamalarını bagaja koymalarını isteyiniz, bazı uyanık servisler (sileceği takmak için) işçilik ücreti yansıtıyor, Bu şekilde yaparak %30 zubizu indiriminden yararlanarak orjinal sileceği %30 indirimli olarak alabilirsiniz,

Sileceğin önrünü kısaltan etmenler;
-ucuz kalitesiz cam suyu katkıları
-çeşme suyu kullanılması
-aracın yazın güneşin altında kavrulması
-aracın kışın sıfır derecenin altında soğuk iklim koşullarında kar veya don a maruz kalması

Forumlarda olsun sosyal medya gruplarında olsun güncel araçlarında yetkili servisten silecek değiştirenler yine memnun değil. Kısa sürede ses ve atlama yapıyor diyorlar.

Evet paketlemeleri çok iyi değil ama bana sıkıntısız ulaşmıştı.

Eyvah o umarım kargodan ezik büzük bir şekilde gelmez silecek... ''Bosch veya SWF almıyorum.'' demişsin peki serviste ne takıyorlar ? Yani Orjinalinin adı nedir ? WW nin kendi üretimi mi ?
VW silecek üretmez, bir markaya yaptırıyorlar ama markası ne bilmiyorum kutusundan çıkarıp büyüteç ile bakmadan anlaması zor,

Valeo, SWF, Bosch veya Continental den birisidir, ana üreticelr bunlar.

Forumlarda olsun sosyal medya gruplarında olsun güncel araçlarında yetkili servisten silecek değiştirenler yine memnun değil. Kısa sürede ses ve atlama yapıyor diyorlar.

Evet paketlemeleri çok iyi değil ama bana sıkıntısız ulaşmıştı.
Ben halaa 8 senelik fabrikanın taktığı sileceği kullanıyorum, ama benim durum istisna araç yaz-kış sürekli kapalı otoparkta dıruyor

Bir de cam suyu olayı var.

Bizim kullandığımız ucuz cam suyunun yanından bile geçmemişsinizdir siz 😄
Araçta far yıkama olduğu için depo büyük o sebebten bitirmesi zor,

4-5 sene önce sonax’ın kanpanyasından kışlık cam suyu stok yapmıştım halaa bitmedi duruyor, yazın da sonax kışlık cam suyunu normalden daha fazla sulandırıp kullanıyorum, würth ywzlık turuncu küçük şişeler var daha kullanmadığım bitirmesi zor,

Yazlık cam suyu arayanlara Würth konsantre turuncu küçük şişe cam suyunu tabsiye ederim, hem fiyatı uygun hem bulması kokay, hem kalitesi iyi.

Araçta far yıkama olduğu için depo büyük o sebebten bitirmesi zor,

4-5 sene önce sonax’ın kanpanyasından kışlık cam suyu stok yapmıştım halaa bitmedi duruyor, yazın da sonax kışlık cam suyunu normalden daha fazla sulandırıp kullanıyorum, würth ywzlık turuncu küçük şişeler var daha kullanmadığım bitirmesi zor,

Yazlık cam suyu arayanlara Würth konsantre turuncu küçük şişe cam suyunu tabsiye ederim, hem fiyatı uygun hem bulması kokay, hem kalitesi iyi.
Stokçuluk abartmadıkça iyidir :D

Tanıdığım bı yaşlı çift 25 tane 5L lik ayçiçek yağı almışti o aklıma geldi nedense böyle deyince 🤠

Benim önceki silecekler ses yapıyordu. Birde düzgün silmiyordu. Arka silecekle beraber bu ürünü aldım dünya varmış dedim. MasaAllah yağ gibi. Ses falan kalmadı.. https://www.hepsiburada.com/bosch-aerotwin-silecek-seti-650-450-mm-audi-a3-2012-2021-8v1-a863s-p-OTSLCK3397007863A3?magaza=Ustaparçacı&

Bende de bu seriden var, gerçekten çok sessiz çalışıyorlar. 2 sene oldu ömürleri bitmeye geldi ancak halen ilk gün ki gibi sessizler.

Geri