Mesaj kısmında 20 sınırına ulaşmadığımdan mesaj atamıyorum. Ama Bülent abi beni tanıyor.
Ufuk hocam tlf numaramTabi ki mesaj kısmından iletişime geçelim hocam @DarkT
Mümkünse sahiplenmek isterim birini. TeşklürlerElimde 2 adet golf 7 kitapçık seti mevcut. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim
selamlar bende diğerine talibim. bendeki biraz derisi dökülmüş. özelden yazıyorum.Elimde 2 adet golf 7 kitapçık seti mevcut. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim
Yaklasik 8.000 km kullanilmis ön arka Ferodo fren balata takimi söktürüp hella pagid gececegim
Ötüyor diye degistiriyorum hangisi ötüyor bilmiyorum uğraşmicam komple degistirecegim
Cikanlari ihtiyacı olana hediye edebilirim
Golf 7.5 2018 1.0 araca ait baska hangi araclara uyar bilmiyorum
Kargo bana ait
Yeni uye yada mesaj sayisi 50 alti olana maalesef dusunmuyorum ancak o zaman satabilirim piyasanin %50 altina
Yada çocuk esirgeme bagisi yapan yeni uye mesaj sayisi az olan kisiye
Bülent hocam senin durumun var macera arama ATE al,yada orjinal olacak kaydıyla(sahtesi varmış)TEXTAR,yada TRW.Hepsini denedim daha önce ötme olmadı hiç,buarada disk sağlığıda çok önemli,aşırı aşınma varsa kralı'da öter.Yaklasik 8.000 km kullanilmis ön arka Ferodo fren balata takimi söktürüp hella pagid gececegim
Ötüyor diye degistiriyorum hangisi ötüyor bilmiyorum uğraşmicam komple degistirecegim
Cikanlari ihtiyacı olana hediye edebilirim
Golf 7.5 2018 1.0 araca ait baska hangi araclara uyar bilmiyorum
Kargo bana ait
Yeni uye yada mesaj sayisi 50 alti olana maalesef dusunmuyorum ancak o zaman satabilirim piyasanin %50 altina
Yada çocuk esirgeme bagisi yapan yeni uye mesaj sayisi az olan kisiye
Bülent hocam senin durumun var macera arama ATE al,yada orjinal olacak kaydıyla(sahtesi varmış)TEXTAR,yada TRW.Hepsini denedim daha önce ötme olmadı hiç,buarada disk sağlığıda çok önemli,aşırı aşınma varsa kralı'da öter.
Elimde 2 adet golf 7 kitapçık seti mevcut. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim