Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mesaj kısmında 20 sınırına ulaşmadığımdan mesaj atamıyorum. Ama Bülent abi beni tanıyor.

Arkadaşlar Golf 7 Arka koltuk için bardaklık düzenleyici elinde olan var mı?

Yaklasik 8.000 km kullanilmis ön arka Ferodo fren balata takimi söktürüp hella pagid gececegim

Ötüyor diye degistiriyorum hangisi ötüyor bilmiyorum uğraşmicam komple degistirecegim

Cikanlari ihtiyacı olana hediye edebilirim

Golf 7.5 2018 1.0 araca ait baska hangi araclara uyar bilmiyorum

Kargo bana ait :)

Yeni uye yada mesaj sayisi 50 alti olana maalesef dusunmuyorum ancak o zaman satabilirim piyasanin %50 altina

Yada çocuk esirgeme bagisi yapan yeni uye mesaj sayisi az olan kisiye

Yaklasik 8.000 km kullanilmis ön arka Ferodo fren balata takimi söktürüp hella pagid gececegim

Ötüyor diye degistiriyorum hangisi ötüyor bilmiyorum uğraşmicam komple degistirecegim

Yeni uye yada mesaj sayisi 50 alti olana maalesef dusunmuyorum ancak o zaman satabilirim piyasanin %50 altina

Geçmiş olsun abi ferodo’nun ses sorunu maalesef tatsız biz bitirene kadar zor sabretmiştik sen o kadar da tahammül edememişsin.

Bülent hocam senin durumun var macera arama ATE al,yada orjinal olacak kaydıyla(sahtesi varmış)TEXTAR,yada TRW.Hepsini denedim daha önce ötme olmadı hiç,buarada disk sağlığıda çok önemli,aşırı aşınma varsa kralı'da öter.

Bülent hocam senin durumun var macera arama ATE al,yada orjinal olacak kaydıyla(sahtesi varmış)TEXTAR,yada TRW.Hepsini denedim daha önce ötme olmadı hiç,buarada disk sağlığıda çok önemli,aşırı aşınma varsa kralı'da öter.

Sagolasin hocam

Hella pagid cok onceden aldim denemek icin oterse Ate ye geceriz :)

Sifir disk de var elimde onceden aldigim altin vurus onu da degistirip denerim

Arac 40.000 km o yuzden diski simdi degistirmek istemiyorum

stepne sabitleme aparatı plastik. Kırılan koybolan varsa işi görülsün. Sağlam orjinal.

1683887564188.png

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-12 at 13.23.57.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-12 at 13.23.57.jpeg
    60.7 KB · Görüntüleme: 4
  • WhatsApp Image 2023-05-12 at 13.24.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-12 at 13.24.04.jpeg
    41.3 KB · Görüntüleme: 4

Geri