Rica ederim, güle güle kullanın.Sagolsun @Furkan hocam benim jestime karşılıksız kalamadı. Kendisi bana yeni tip jant kapaklarını hediye etti. Çok teşekkür ediyorum bu hediye için.
Merhaba, duruyorsa sol aynaya talibim. Aracımı aldığımda sol ayna gövdesi ve sinyali kırıktı. 2.el aldım. Takmaya vakit bulamadım. Evde koliyi açmadan çöp sanıp atmışlar :Herkese merhaba,
Aracıma katlanır ayna taktırdığım için eski aynalar boşa çıkmıştı. Bayadır evde yer kaplıyorlar boş yere, katlanır ayna da orjinal olduğu için çıkarmam üstünden diye düşünüyorum. O nedenle eskileri ihtiyacı olanlara hediye etmek istiyorum. İlk tercihim ikisini ayrı ayrı vermek, iki aynası birden sorunlu olan biri olacağını sanmıyorum çünkü. Olur da öyle biri çıkarsa ikisini birden veririm. Ürün 2017 comfortline araçtan çıkmış olup herhangi bir sorunu yoktur. Aynası ve kapağı da olmayıp resimlerde göründüğü gibidir. Ankara içi elden teslim edebilirim. İl dışına kargo ile gönderebilirim.
Merhaba, sol aynayı dün forumdan bir arkadaşa verdim maalesef.Merhaba, sol aynaya talibim.
Sag duruyorsa ucretli ucretsiz ben talip olabilirim, benim sinyali vs kirik, catlaklar var.Merhaba, sol aynayı dün forumdan bir arkadaşa verdim maalesef.
Merhaba, sağ aynayı da forumdan bir arkadaşa verdim.Sag duruyorsa ucretli ucretsiz ben talip olabilirim, benim sinyali vs kirik, catlaklar var.
Arac 2014 uyar mi bilmiyorum gerci.
Eğer hala satılmadıysa alttaki ilana bir bakın derim hocamSag duruyorsa ucretli ucretsiz ben talip olabilirim, benim sinyali vs kirik, catlaklar var.
Arac 2014 uyar mi bilmiyorum gerci.
www.golftutkusu.com
Hocam merhabalar,Valla kayar ledden anlamam
Saticiyim sadece![]()
Ne verim abime![]()
![]()
Merhaba aracımı değiştirdiğim için alakalı olan parçaları lazım olana gönderebilirim; belki hiç biri bir ise yaramayacak ama olsun belki işinize yarar Birseyler çıkabilir,
dsg vites silikon kılıf
kapi iç döşemesi sökümü icin almıştım 5 adet kalmış
on panjur logosu boyamıştım sonradan hoşuma gitmedi boyayı da söylemeyince uğraşmadım yenisini takmıştım orjinalvparca fakat birkaç ayağı kırık,
dsg vites yan krom aksesuar
Silikon anahtar kılıfı hiç kullanmadım
aracima Philips halojen far takmıştım kutusuna da eski aracımdan çıkan osram h7 halojenleri koymustum belki birine lazım olur![]()
ve belki de en ise yarar aksesuar forumdan yine bu başlık altından hibe aldığım otomatik far sensörü ben 1 ay kullandım sonra çıkartmıştım,
isteyene kargo ile gönderim sağlayabilirim Hepimize iyi forumlar.
Maalesef far anahtarını başkasına vermiştim logoyu da 14-15 aydır yeni aracımla ilgilendiğim için eş dost akrabaya hepsini dağıttım çocukların eline düştü oyun oynuyorlardır en sonüstadım far anahtarı ve logo duruyormu