Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@YehanohaEğer Kayar ayna aldıysanız ve o nedenle veriyorsanız 2-3 haftada benim kayar aynalar bozuldu senkronasyon gitti. Bence orjinal parçayı her ihtimale karşı tutun ama siz bilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

[mention=11252]Yehanoha[/mention]Eğer Kayar ayna aldıysanız ve o nedenle veriyorsanız 2-3 haftada benim kayar aynalar bozuldu senkronasyon gitti. Bence orjinal parçayı her ihtimale karşı tutun ama siz bilirsiniz.
Akü kutup basini söküp takmayi denediniz mi hocam belki duzelir

Akü kutup basini söküp takmayi denediniz mi hocam belki duzelir
Denedim ayrıca orjinal yan aynaları takıp tekrar kayarları taktım durum değişmedi. Araç stop durumdayken düzgün araç çalışınca bozuluyor kayar yan sinyaller çift kayıyor kesik kesik.

Bir daha çinden herhangi bir parça takmam aracıma. Markasız ürünün yahnisi tavuk dürüm oluyormuş onu gördüm herşeyin orjinali ve markalısı iyi :)  Osram kayar ayna yapmış şuan onu takibe aldım hem yavaş kayıyor hem güçlü yanıyor ve ayna içerisindeki sinyal uyarı ışığı düzgün gözüküyor sönük değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@uranusgrey_golf yok hocam biz ledlerimizle memnunuz :)  çatlak led vardı o yüzden emre hocam bana gönderdi ben de ihtiyacım olmayanı geri veriyorum geçmiş olsun :)  @HONEY iyi anlar aslında kayar ledden böle bir sorunu ilk defa duyuyorum ben 

Denedim ayrıca orjinal yan aynaları takıp tekrar kayarları taktım durum değişmedi. Araç stop durumdayken düzgün araç çalışınca bozuluyor kayar yan sinyaller çift kayıyor kesik kesik.

Bir daha çinden herhangi bir parça takmam aracıma. Markasız ürünün yahnisi tavuk dürüm oluyormuş onu gördüm herşeyin orjinali ve markalısı iyi [emoji4] Osram kayar ayna yapmış şuan onu takibe aldım hem yavaş kayıyor hem güçlü yanıyor ve ayna içerisindeki sinyal uyarı ışığı düzgün gözüküyor sönük değil.
40 taneye yakin sattim hic böyle bir sorun yasamadim

Sizinki talihsizlik olmus

Osram 100 euro civari duymuştum 930 tl civari yapiyor ciddi para

İmkan varsa orjinal almak en guzeli tabiki de

[mention=21675]uranusgrey_golf[/mention] yok hocam biz ledlerimizle memnunuz [emoji4] çatlak led vardı o yüzden emre hocam bana gönderdi ben de ihtiyacım olmayanı geri veriyorum geçmiş olsun [emoji4] [mention=11839]HONEY[/mention] iyi anlar aslında kayar ledden böle bir sorunu ilk defa duyuyorum ben 
Valla kayar ledden anlamam

Saticiyim sadece

Ne verim abime

e3eba62a82110e24eeb5655bf75836bb.jpg

@mustafacagri olur tabiki ne zaman isterseniz  :like:
Teşekkür ederim :) hangi semtteydiniz acaba? Corona biraz hafifleyince sizin de uygun olduğunuz Bi gün buluşup alabilirim :) şu anlık çalışıyor sinyaller acele yok yani :D

@YehanohaEğer Kayar ayna aldıysanız ve o nedenle veriyorsanız 2-3 haftada benim kayar aynalar bozuldu senkronasyon gitti. Bence orjinal parçayı her ihtimale karşı tutun ama siz bilirsiniz.
Uyarı için eyvallah. Önceki sayfada falan baya konuşmuştuk takılanın da verilenin de orjinal olduğunu halbuki :)

Şansınıza artık geçmiş olsun, sorun yaşayınca açtığınız konuda görmüştüm olayı yine  👍

2020 hic satmadim

Olabilir bilmedigimiz bir farki vardir
Sizin araç çalışırkende düzgün kayıyor mu ? Ben zaten şöyle fark ettim arkadaşı almaya gitmiştim araçta bekliyordum o söyledi kanka çift kayıyor dedi indim baktım sıkıntı var. arabayı durdurdum stop ettim dörtlüye bastım düzgün kayıyor. geri çalıştırdım 2-3 saniye sonra bozuyor.

Sizin araç çalışırkende düzgün kayıyor mu ? Ben zaten şöyle fark ettim arkadaşı almaya gitmiştim araçta bekliyordum o söyledi kanka çift kayıyor dedi indim baktım sıkıntı var. arabayı durdurdum stop ettim dörtlüye bastım düzgün kayıyor. geri çalıştırdım 2-3 saniye sonra bozuyor.
Soru cevapsiz kalmasin

Whatsapdan gonderdim

Sikintisiz calisiyor gördüğün gibi

alınık golf7 high led sol dış stop, benimkinde çatlak var. takımı bozulan ya da elinde olandan uygun fiyata satın da alabilirim 

elinde olanların bilgisine  :)

Geri