Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benimde bir katkım olsun, golf 7 kaput maskesi. İhtiyacı olana gitsin, zira sök tak uğraştırmasına değecek uzun yola gidecek biri alsın derim. İstanbul içi elden teslim mantıklı olur. Kargolar malum pahalı. Sıfır üründür.

8C22AFFB-8C5F-4739-8123-7F4DFC3AD2E9.jpeg

@Golftdi  uzun yol dönüşü kaportadaki böcekleri temizlemek dert olduğu için bir ara bu ürüne heveslenmiştim ama, öylece kalmıştı. Gerçi şimdi de pandemiden dolayı kımıldayamıyoruz ama  başka talip yok ise, isteyebilirim?

@Golftdi merhaba kardeşim.benim aracın kaputunda tamda maskenin geldiği yerlerde noktasal rötüş çok var.diyorumki boyamaktansa bunu kullansam en azından kötü görüntüyü maskelemiş olurum.görünce moralim azda olsa bozuluyor.
@iamalegendarkadaşta talip seçimi sana bırakıyorum,ister kura çekersin ister gönlünden geçene hediye dersin.kime kısmetse hayrını görsün.

@frknyldrm koltuk döşemelerimde kırmızı hat fazla olduğundan bu ürün uyum sağlar diye direksiyona takabilirim.
talipli yoksa ve sende uygun görürsen bana kısmet olsun derim. :)

@memin hocam arkadaşla iletişim kur önce o yazmış çünkü, Size elzem lazımsa rica et. Ona göre bakalım.

@Golftdi eyvallah kardeşim fakat sizin için öncelik daha baskın geliyor demekki.adil olanda bu size göre.
Arkadaşa hayırlı olsun.

@frknyldrm koltuk döşemelerimde kırmızı hat fazla olduğundan bu ürün uyum sağlar diye direksiyona takabilirim.
talipli yoksa ve sende uygun görürsen bana kısmet olsun derim. :)
Hayırlı olsun hocam :like: , elden teslim alabilirseniz memnun olurum (Ümraniye/Zeytinburnu).

Kargo ücreti vermeye de değmez zaten.

Geri