Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimde bir katkım olsun, golf 7 kaput maskesi. İhtiyacı olana gitsin, zira sök tak uğraştırmasına değecek uzun yola gidecek biri alsın derim. İstanbul içi elden teslim mantıklı olur. Kargolar malum pahalı. Sıfır üründür.
@Golftdi uzun yol dönüşü kaportadaki böcekleri temizlemek dert olduğu için bir ara bu ürüne heveslenmiştim ama, öylece kalmıştı. Gerçi şimdi de pandemiden dolayı kımıldayamıyoruz ama başka talip yok ise, isteyebilirim?
@Golftdi merhaba kardeşim.benim aracın kaputunda tamda maskenin geldiği yerlerde noktasal rötüş çok var.diyorumki boyamaktansa bunu kullansam en azından kötü görüntüyü maskelemiş olurum.görünce moralim azda olsa bozuluyor. @iamalegendarkadaşta talip seçimi sana bırakıyorum,ister kura çekersin ister gönlünden geçene hediye dersin.kime kısmetse hayrını görsün.
@frknyldrm koltuk döşemelerimde kırmızı hat fazla olduğundan bu ürün uyum sağlar diye direksiyona takabilirim.
talipli yoksa ve sende uygun görürsen bana kısmet olsun derim.
@frknyldrm koltuk döşemelerimde kırmızı hat fazla olduğundan bu ürün uyum sağlar diye direksiyona takabilirim.
talipli yoksa ve sende uygun görürsen bana kısmet olsun derim.