Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhaba arkadaşlar, benimde halı paspas a ihtiyacım var, olur da hediye etmek isteyen olur ise memnuniyetle talib olurum.

Saygılar.

@Aliyano62 doğrudur hocam özelden numaranızı bırakın bana yazayım size göndereyim, yalnız ışıklı vs değil koyduğum, normal düz reflektör :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusufasinmaz hocamın gönderdiği otomatik far sensörü ve anahtarı bu sabah elime ulaştı direkt taktim çalıştırdım. Hele ki kışın havanın hemen karardığı bir yerde eksikliğini hissediyordum. Kendisine bir kere daha çok teşekkür ediyorum. 

2A15E7CF-A5E0-4492-8183-50657A73DB81.jpeg

7397E753-39F1-4C0D-AC61-1DAE250C70A6.jpeg

@Emre_34 hocama teşekkür ediyorum kendisinin göndermiş olduğu ayna sinyallerini monte ettim. Kendisini yordum hakkını helal etsin 🙂

@mustafacagrihocam maalesef benim de sağ ayna çatlakmış. Su ve ya toz almıyor. Buraya hibe başlığına sağ ve sol olarak bırakıyorum öncelik sizin. Ardından ihtiyacı olan kimse ona yardımcı olmak isterim

Sağ sol ayna sinyal camı. Sol temiz sağ çatlak (su toz almıyor) 

Sağ ayna camı, fotoğrafta solda çatlak olan arkadaşlar fotoğraf yanıltmasın 😂 

IMG_20201021_194015.jpg

@Emre_34 hocama teşekkür ediyorum kendisinin göndermiş olduğu ayna sinyallerini monte ettim. Kendisini yordum hakkını helal etsin 🙂

@mustafacagrihocam maalesef benim de sağ ayna çatlakmış. Su ve ya toz almıyor. Buraya hibe başlığına sağ ve sol olarak bırakıyorum öncelik sizin. Ardından ihtiyacı olan kimse ona yardımcı olmak isterim

Sağ sol ayna sinyal camı. Sol temiz sağ çatlak (su toz almıyor) 

Sağ ayna camı, fotoğrafta solda çatlak olan arkadaşlar fotoğraf yanıltmasın 😂 

IMG_20201021_194015.jpg
Hocam teşekkür ederim öncelik ve dönüşünüz için :) açıkçası bendeki de bu şekilde çatlak. Siz de ankaradaydınız sanırsam. Rica etsem daha sonra müsait bir vakitte sizden alsam olur mu? Şu an bendeki çatlak sağ sinyalin her an bozulma durumundan dolayı en azından yedek durmuş olur elimde :)

Geri