Hibe/Hediye Genel Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HONEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam herkese merhabalar bendede rizline in havuz paspasları var temiz orjinale geçtiğim için kenarda kaldı taşımak istemiyorum ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum, bir adet kırmızı r logom var panjur için arkadaşımdan hediye geldi pek yakışmadı kullanamadan kenarda duruyor isteyen olursa onu da verebilirim. Yalnız merak ettiğim bir konu var belki yeri değil 7.5 halojen farlarda hangi ampül var ve nereden bulabilirim herkese iyi forumlar :D
Merhabalar hocam, havuz Paspasları kullanmayacaksanız rica edebilir miyim kargoya verme şansınız olursa  :)

7.5 için bu arada beyaz ampül mü soruyorsunuz tam olarak? 

Edit:orjinal ampül soruyormuşsunuz evet osram çıkıyor diye biliyorum ben de :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hocam herkese merhabalar bendede rizline in havuz paspasları var temiz orjinale geçtiğim için kenarda kaldı taşımak istemiyorum ihtiyacı olan birine ücretsiz vermek istiyorum, bir adet kırmızı r logom var panjur için arkadaşımdan hediye geldi pek yakışmadı kullanamadan kenarda duruyor isteyen olursa onu da verebilirim. Yalnız merak ettiğim bir konu var belki yeri değil 7.5 halojen farlarda hangi ampül var ve nereden bulabilirim herkese iyi forumlar [emoji3]
Osram h7 ampül var hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Ertan Kaya hocam bu sadece ayak dayamamı yoksa direk pedal mı :)   gerçi benim sadece debriyaj pedalına ihtiyacım var arabayı aldıgımdan bu yana gacır gucur ediyor her bastıgımda servise götürdüm yağladı yine geçmedi değişecek dediler.virüsten dolayıda iş yok güç yok çok rahatsız ediyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
@mbonat hocam merhaba, ben arkadaşın verdiği setin spor pedal olduğunu düşünmüştüm degilmis. Sizinki spor pedal seti ise düşünebilirim, değil ise zaten aracımda orijinalleri duruyor, teşekkür ederim.

@mbonat hocam merhaba, ben arkadaşın verdiği setin spor pedal olduğunu düşünmüştüm degilmis. Sizinki spor pedal seti ise düşünebilirim, değil ise zaten aracımda orijinalleri duruyor, teşekkür ederim.
Eski aracıma spor pedal takmıştım ondan kalan plastik orijinal olanlar var hocam

@mbonat fabrikadan çıkan ampuller mi oluyor ? 
Ben söktüğümde osram çıkmıştı osramın kendi içnde ampül çeşitleri var .  Comfort - highline gibi düşünün . Arabanın üstünde gelenler uzun ömürlülüğe dayalı aydımlatması düşük olan seriden .

Benim aracım 2017 di belki anlaşmalar doğrultusunda yeni araçlarda farklı markaya geçmişlerdir .

Hibeler bitti galiba arkadaşlar [emoji4]
Stoklar fazla su an forumda bunlar biraz erisin arkasi gelir

Bendeki urunlerden sadece paspas gitti

Geri