2015 aracımda aku durumu cıkıyor ara sıra bakıyorum %80-90 cıkıyor. altını ustunu gormedim daha
%70 üstünü göremedim daha. 3-4 kezde akü düşük uyarısı almıştım o zaman baktığımda %0'dı2015 aracımda aku durumu cıkıyor ara sıra bakıyorum %80-90 cıkıyor. altını ustunu gormedim daha
kodlama yaparken mi düşürdün sıfıra?%70 üstünü göremedim daha. 3-4 kezde akü düşük uyarısı almıştım o zaman baktığımda %0'dı
20 ay oldu. Ben hala göremiyorumkodlama yaparken mi düşürdün sıfıra?
ben halen %80 görüyorum 4 sene oldu.
@silvershadow Üstad bir yazısında belirtmişti 2015 şasi yılı sonrası mı neydi (yıldan tam emin değilim) her şasi yılında yapılan yeniilikler ve değişiklikler sonucu bu özelliği kaldırmışlardı veya araç servise uğradığında yapılan bakım, gerekli güncellemeler vs sonucu bu özelliği kaldırılmış/göremez olmuştuk diye hatırllıyorum.., Görememeniz bu sebebtendir arkadaşlar.. Murat hocam gerekli bilgiyi verecektir..
@mandufla @EMİR @Zafer @alper32 @dgn @Adv_Dbl @DoğanARABACI @atakom
Kontak kapalı ancak anahtar aracın üzerinde olmalı Hocam.Kontak acikken basili tutuldugunda saati ve servis kmsini gosteriyor
Ha. Bide oyle deneyim dostumKontak kapalı ancak anahtar aracın üzerinde olmalı Hocam.