Kum Beji Döşeme için Koruyucu kılıf


HCIHAN

Üye
Katılım
3 Mar 2016
Mesajlar
78
Tepkime puanı
4
İsim
Hüseyin
Merhaba;

Ankara da bir arkadaşın Golf 7 aracında gördüğümde fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim.

Yerli bir firmanın bu araç için ürettiği ceylan derisi dokusunda kumaştan bir koruyucu kılıftır.

4 parça üzerinde GOLF yazısı ve VW logosu bulunmaktadır. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
güzelmiş. sağa sola kayma falan yapmıyorsa tabi. ankarada nereden almış arkadaşınız ve fiyatı. bende aracıma gri veya siyah tonlu olanını alabilirim.

 
Bende de siyahı var,sadece arka koltuk alt tarafa koydum.diğerlerini koumuyorum,koltukların şıklığını alıyor.bu arada kapı altlarındaki ışıkları yanıyor mu yoksa sadece görsel mi

 
Hocam merhaba. 3 yaşında bir çocuk sahibi ve kum beji döşemeli bir Golf kullanıcısı olarak naçizane önerim hiç kılıf kullanmayın. Dünyanın en güzel kılıfı da olsa sonuçta kılıf. Kılıf kullanarak kum beji döşemenin arabaya verdiği premium görüntüyü de ortadan kaldırıyorsunuz. Kılıf kullanmayın biraz daha özenli kullanın kirlenince de sprey temizleyicilerle silin olsun bitsin. Nasıl olsa ömür boyu kullanılmıyor arabalar satın alan kişi içi çok temiz diye fazla para vermiyor arabanıza emin olun.     

 
Benim 2,5 yaşında kızım var arabaya kusar yiyecek döker onu yapar bunu yapar,  kosla vanishin köpük spreyini sıkınca  lekeler tarih oluyor......  herkese tavsiye ederim   kılıf araca   çok kötü bir görüntü veriyor ne premiumluk ne bişey kalıyor... sadece 5 sene sonra satınca alana yararı olur... siz o güzelliği yaşayamazsınız sizin sayenizde başkası  keyfini sürer...  tıpkı varyemez amca gibi :)))

 
Merhaba;

Ankara da bir arkadaşın Golf 7 aracında gördüğümde fotoğraflarını çekip sizlerle paylaşmak istedim.

Yerli bir firmanın bu araç için ürettiği ceylan derisi dokusunda kumaştan bir koruyucu kılıftır.

4 parça üzerinde GOLF yazısı ve VW logosu bulunmaktadır. 

Ekli dosyayı görüntüle 8075

Ekli dosyayı görüntüle 8076

Ekli dosyayı görüntüle 8077

Ekli dosyayı görüntüle 8078

Ekli dosyayı görüntüle 8079
Hocam darılmayın ama bunları arabama takmam için beni vurmaları lazım :)

Kılıfla kullanacağımda benden sonraki sahibi sefasını sürecek. Bu kılıfa verdiğim paraya kirlendikçe detaylı temizlemeye verir temizletirim.

 
bende kilif konusunda herkes ile ayni dusunuyorum. golfun  kum renkli koltuklari gercekten çok  hos ve arabaya ayri bi hava katiyor.. eski aracimda sofor koltuguna tisort giydirmistim is olsun diye.. ya i bende sevmem kilif...ama denize falan giderken ne kadar kurulansanda iz birakma ihtimali icin kisa sureligine kullanilablir dusuncesindeyim. sonra cikartilabilir digerlerinden daha pratik geldi bana takma ve cikarma konusunda..

 

Geri
Üst Alt