hakanburak44
Yeni Üye
Hocam haber geldi 6 ocak çarsamba istanbul özön vw bayiiden (çekmeköy) alıyorum aracı nasipse. Sabahtan ordayımHocam istanbulda hangi bayiden alacaksınız aracı. Yakın bayi ise bana gerisi kolayArkadaşlar şimdi ST ekran görüntüsü yolladı gemi 26 sında tr de olacakmış. bu bilgiye göre tecrübelerinizden faydalanmak gerekirse tahmini teslim ne zaman olur arkadaşlar. ??? offf çok sabırsızım ya rüyama girdi dün yok böyle bir heyecan. aracı istanbul çekmeköyden alacağım ve alır almaz 600 km yol yapacağım, enteresan bir başlangıç olacak benim için
Hocam sonradan aklıma geldi neden 15.7 önermedim diye. Fiyatı daha uygun ve de Rain Closing açabilirsiniz bununla. Bende 14.10 var ancak 15.7 alacağım.hakanburak44 dedi:@MSE merhabalar link verirseniz 14 .10 kablosunu alayım almışken keşke demeden iyisini alayım ben bulamadım çünkü..
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Destek için her zaman buradayız görüşmek üzerehakanburak44 dedi:@MSE çok teşekkür ederim hemen alacağım, tabi aldıktan sonrada desteklerinizi bekleyeceğim görüşmek üzere.
Hocam birinci mesajın başında tüm özellikler yazılı oradan bakabilirsiniz. Donanım bulunmaması nedeniyle bazı özellikleri açamayacaksınız. Işıklarla ilgili istediğiniz oynamayı yapabiliriz listede olsun olmasın.hakanburak44 dedi:@MSE aracımda comfortline fakat opsiyonsuz düz. aracım 2013 model olduğu için bu tarz kablolarda olur mu olmaz diye tereddüt etmiştim açıkcası ne gibi gizli özellikler açılır onuda bilmiyorum inşallah bir çok özellik açılır...
Hocam düşünmeniz yeterli sağolun varolunerkanz dedi:@golfaşkı @yusuf hocam özon bana çok yakın ama malum aracı alacağınız gün hafta içi olacağından ve benim işyerimde Şişli de olması sebebiyle size o gün için henüz söz veremiyorum. Kısmet olur ya bir imkan olursa sizi istanbuldan kodlamaları halletmiş bir şekilde uğurlamayı çok isterim [emoji4] keza kablo da henüz kargoda [emoji17]
iPhone using Tapatalk
Hocam henüz vaktimiz var, hayırlısı inşallah diyelim @golfaşkıgolfaşkı dedi:Hocam düşünmeniz yeterli sağolun varolun@golfaşkı @yusuf hocam özon bana çok yakın ama malum aracı alacağınız gün hafta içi olacağından ve benim işyerimde Şişli de olması sebebiyle size o gün için henüz söz veremiyorum. Kısmet olur ya bir imkan olursa sizi istanbuldan kodlamaları halletmiş bir şekilde uğurlamayı çok isterim [emoji4] keza kablo da henüz kargoda [emoji17]
iPhone using Tapatalk
İnşallah hocam çok memnun ve mutlu olurumerkanz dedi:Hocam henüz vaktimiz var, hayırlısı inşallah diyelim @golfaşkıHocam düşünmeniz yeterli sağolun varolun@golfaşkı @yusuf hocam özon bana çok yakın ama malum aracı alacağınız gün hafta içi olacağından ve benim işyerimde Şişli de olması sebebiyle size o gün için henüz söz veremiyorum. Kısmet olur ya bir imkan olursa sizi istanbuldan kodlamaları halletmiş bir şekilde uğurlamayı çok isterim [emoji4] keza kablo da henüz kargoda [emoji17]
iPhone using Tapatalk
Değerli Hocam;ByTKN dedi:Merhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
25 aralıkta beyaz renk 1.4 tsi highline alarak bende golf tutkusunu yaşayanlara katıldım. Gizli özellikleri açmakta bana yardımcı olacak var mı?
Ali hocam aramıza hoşgeldiniz.ByTKN dedi:Merhaba Arkadaşlar İstanbul güngören deyim aranıza yeni katıldım.
25 aralıkta beyaz renk 1.4 tsi highline alarak bende golf tutkusunu yaşayanlara katıldım. Gizli özellikleri açmakta bana yardımcı olacak var mı?