-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
İletiler
-
Yazan: ogzogz · Gönderildi:
@tuncer_2632Bu seçenek daha sonraki aşama. Öncelikle buzla kaplı olmasından dolayı şuan için buz çözüp ondan sonra bunlar uygulanabilir. Yukarıdakilerin işe yarayacağını düşünüyorum. Denenip görülebilir. -
Yazan: mbonat · Gönderildi:
Güncel çekelim Seçim ve sınıflandırma sonuçları 22 Ocak 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. -
Yazan: fatihmyigit · Gönderildi:
@coskun023 hakaret olarak algılamak hakaret etmeyi gerektirmez.Aile formu ise o zaman böyle davranmamayı da öğrenmiş olması gerekirdi açıkçası bana garip geldi. Verdiğimiz bilgi için teşekkür ederim düşünceniz sizde kalsın ben duruma göre hareket edeceğim, olmazsa inlerim fiyatı sıkıntı değil. Sıkıntı olan forumdaki hakaret etmenin meşrulaşması. Cidden ilginç -
Yazan: coskun023 · Gönderildi:
@fatihmyigit bey, frknyldrm beyinde dediği gibi, burası aile formu, bu fiyatla buraya ürün koymanızı çoğu arkadaş hakaret olarak algılamıştır, Elinizde ki bu ürünlerden bede de var, artı olarak kapakları da var foruma koymadım bile, koysam da forum fiyatı kapaklı vaziyette taş patlasa 600 TL olur, Sizin fiyat serbest piyasa fiyatı, o fiyata da burada alıcı çıkmaz. Kanımca yanlış yerdesiniz!
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap