FULL MANUEL Mİ. YOKSA BOŞ DSG Mİ.


erkan18135

Üye
Katılım
16 Ara 2015
Mesajlar
152
Tepkime puanı
10
İsim
ERKAN
Dsg li araç almak için normalden 9.000 tl fazla bedel ödemek gerekiyor.Sizce 9.000 tl DSG için değer mi.Yada 9.000 Tl civarı bedeli olan ; U Led + Cam tavan + Ergo Koltuk + Anahtarsız çalıştırma gibi donanımlarımı almak mı mantıklı.Saygılarımla.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dsg li araç almak için normalden 9.000 tl fazla bedel ödemek gerekiyor.Sizce 9.000 tl DSG için değer mi.Yada 9.000 Tl civarı bedeli olan ; U Led + Cam tavan + Ergo Koltuk + Anahtarsız çalıştırma gibi donanımlarımı almak mı mantıklı.Saygılarımla.
Hocam imkan varsa ikisi. Eğer yoksa ben dolu manuel derim ;)

 
Oturduğum yerde ve kullandığım güzergahta fazla trafik yok; eşimde kullanacağı için sordum nasıl yapalım diye DSG'ye gerek olmadığına karar verdik ve manuel siparişi verdim yanında da Cam tavan, Bi-xenon vb. eklettik. Pişman değilim :D

 
dolu manueli tercih edenlerdenim. :)

 
Bende ilk tercih asamasinda bos dizel mi dolu benzinli mi alsam diye muallakta kalmıştım. Dolu manuel yolda :)

 
Otomatik cok rahat ama istanbuldaki trafik cidden tehlike yaratiyor bence. Bu arada cvtli arac da var evde o bile bozulacak saniyorum yogun trafikte , otomatik vites geriyor beni [emoji16][emoji16]

O yuzden dolu manuel en guzeli... Bugun serviste yan masamda yine dsg kavgasi vardi ben bile gerildim arabam manuel olmasina ragmen.

 
Gonul full dsg ister ama benim gibi full manuel de alabilirsiniz

 
Bu işin doğrusu yoktur bence,doğru sizi mutlu edendir..

Ben manuelciyim.Dsg R kötü mü? Hayır,müthiş bir teknoloji ama bügün alacak olsam ve manueli satılıyor olsa manuel alırdım.İnsanların çoğu donanımı sever. Benim için,olsa da olur olmasa da.Golf almışım,bir karakter,ruh satın almışım ana kolon budur....

Bugün yaşadığım bir olay....................

Abi sende cupra vardı bir de şahin onları satıp golf mü aldın?

Evet,ama bu cupradan daha iyi...

E tabi golf iyidir..

Yalnız bu R...

Haaaaaaaa! R line...

Bak işte o lafı deme zoruna gidiyor,line'ı çıkar...

Ne çıkarayım....

Bu R abicim,şudur budur anlattım,toplumu bilgilendirdim...... :)

 
Manuel  hammalıktır,  otomatik konfor ve keyif ;)     Belediye otobüsleri bile otomatik artık   Ne yapmaya düz vites alacamda  debriyajdı bilmem neydi uğraşacam ;)

 
Hocam bana sorarsanız benim için öncelik rahatlık olduğu için orta karar birşey ekler DSG tercih ederdim. Tek el viteste hiç bana göre değil bıktım yav. 

 

Manuel mantık dsg aşk evliliğidir diyenlerdenim.Bir kere dsg kullanmak yeter.

golf6 satıldı.

 

Geri
Üst Alt