Replika j Far


Turan25

Yeni Üye
Katılım
21 Eyl 2019
Mesajlar
14
Tepkime puanı
2
İsim
Turan
Selamun aleyküm beyler, j far aldım taiwan montajını yaptırmadan led alacağım önerisi olan var mıdır aydınlatma bakımından çok maliyetli olmadan birde uzunlara ayrı bir led almak zorunda mıyım?

 
uzunlar gömülü diye biliyorum, bir de atölye semihin led 360 ürünleri var onları kullanabilirsin forumda bi arkadaş kullanmıştı. fakat benim tavsiyem replika farda xenon ampül kullanmanızdır. forumda mevcut konuları var osram night breaker xenarc ile kullanan var ve gerçekten çok iyi sonuç alan arkadaşlar mevcut :D

 
Led 360’ı bende duydum, ancak Philips ile onun arasında gidip geliyorum bakalım bir yok izleyeceğiz yorumlara göre 😁

 
Led 360 in fiyati 600 tl gibi bir rakam sanirim.Led olacaksa eğer photon Milestone a veririm o parayı.Ama xenon takilacaksa birşey diyemem...

 
Dostum yanlış anlamada sanki merceksiz farda kullanilmis bende de photon var far ayari yapıldıktan sonra gayet güzel oldu.

 
Dostum yanlış anlamada sanki merceksiz farda kullanilmis bende de photon var far ayari yapıldıktan sonra gayet güzel oldu.
Mercekli cift j far ben bu performansi alinca sökmüştüm

Video çekip paylaşabilir misiniz hocam
 
@HONEY Onu beceremiyorum.Ama ogrenicem en misa zaman da.Fakat şu cok net bendekiyle attiginiz videonun alakasi yok ya farlar ayarsiz yada baska birsey.Bende ki direk yola atiyor ışığı.Vs.vs.

 
Asagidaki konuda baya konusuldu ampul konusu bakabilirsin.

Photon takmistim ben ama degistiriyorum.




 
[mention=11839]HONEY[/mention] Onu beceremiyorum.Ama ogrenicem en misa zaman da.Fakat şu cok net bendekiyle attiginiz videonun alakasi yok ya farlar ayarsiz yada baska birsey.Bende ki direk yola atiyor ışığı.Vs.vs.
Whatsapp dan bana atin forumda paylasirim

Söktüm sattim photonlari artik çok geç
 
@fanajal @atakanun7 Valla ben Photon taktim, milestone da denedik ama pek de iyi sonuclar vermedi kanimca.

Bugun gidip M8 Led 360 aldım, isi bilen birçok kisi bunu söylüyor ozellikle mercekli far için.

Yurt Dışı baya inceleme video vs cok izledim okudum, çok iyi Led'ler var, Xenon'dan bile iyi olabiliyorlar, Ama burda hemen hiçbiri yok, ve pahalilar.

Okudugum teknik aciklamalarina gore su anda en iyi seçenek bu gibi geldi bana.

Photon neye dayanarak bu işin zirvesi dediniz biraz detay verirsen okumak isterim, baya sardirdim çünkü bu işe :)

Tum profesyonel inceleme yapanlar aslinda bilmem kac bin lumen den cok ledlerin dogru konumu, inceliği, olusturdugu Beam Pattern ona bakiyolar. Ciplak halde %50 fazla isik veren Led, Far'a takinca odaksizligi, Led'inin buyuk olmasindan dagitma vs digerinin yarısı ışık uretebiliyo. Isinmasida cabasi.

 
@CemK abim uzun yıllardır araçlarımda kullanıyorum şu zamana kadar beni asla yarı yolda bırakmadı :)  çevreminde bana tavsiyesi hep o yöndedir bildiğini al yarı yolda kalma o yüzden zirvedir benim için aydınlatma için ben gayet memnunum

 

@atakanun7 Eywallah :)

Ben sahsen en iyi aydinlatmanin peşindeyim, şu günün teknolojisinde çok  uyduruklardan almazsan hiçbiri yolda birakmiyor zaten.

 

Geri
Üst Alt