Değerli Levent Hocam;Gelecek yıl tahminime göre yeni kasa golfler 1,5 tsi ve 1,5 tdi motor versiyonlarıyla geliyor.1,5 tsi, 127 ps ve 145 ps motor konulacak.Sanırım tiguanlara daha sonra bu motorlar uygulanacak.Bu yüzden almak için acele etmemek gerekiyor.Yeni motor versiyonları daha iyi performanslı ve daha az tüketime sahip olacak.![]()
4x4 alınca hemen bir ay bilr geçmeden seferberlik emri de adrese tebliğ edilir. Efes tatbikatında 4 gün toz ve sıcakta birilerini de taşımaya hazırsanız alın elbette...Merhaba Arkadaşlar,
Açıkçası bu sınıftaki araçları 4x2 almanın anlamsız olduğunu düşünüyorum, Golfümü almadan önce 4 motion sport Tiguana bakmış ve beğenmiştim (1.4 Tsi 160 bg) St kasa değişecek hiç düşünmeyin dediği için Golf almış ve yeni Tiguanı beklemeye koyulmuştum ama TSI larda 4 Motion seçeneğinin olmaması beni üzdü. Dizel araçları oldum olası sevemediğim için hiç düşünmüyorum..
Keşke yollarımız düzgün olsaydı da yüksek araç düşünmeseydim ama inanın her ne kadar aracımı sevsem de, ülkemiz şartları için uygun olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla
Opsiyonlar güzel. Fiyat da kötü değil. Eğer golf size küçük gelecekse iyi bir alternatif.Ustadlar anladigim kadariyla tiguan suanda cok az var bayilerde ve siparis verilemiyor. Bitane comfortline act dsg buldum tungsten gri + digital gosterge + led farlar + park assist & kamera + cam tavan ilaveli. 123.000₺ diyor st hazir arac. Alinir mickey acaba sizce... @silvershadow@yusuf
Değerli HocamUstadlar anladigim kadariyla tiguan suanda cok az var bayilerde ve siparis verilemiyor. Bitane comfortline act dsg buldum tungsten gri + digital gosterge + led farlar + park assist & kamera + cam tavan ilaveli. 123.000₺ diyor st hazir arac. Alinir mickey acaba sizce... @silvershadow@yusuf
Kriz yaşanırsa indirim falan olmaz bindirim olur. Eğer opsiyonlar içinize siniyorsa ve uzun yıllar binecekseniz tercih edilir. Yoksa Murat hocam haklı.@silvershadow dogru soluyosunuz aslinda. Peki st diyorki highline hic yok uretimde de yok sipriste veremiyosunuz.. Neden diyorum bilmiorum diyor. Nedendir acaba bu durumlar siz bilirsiniz zannediyorum? Bi st de ilk siparis asamasindayken yil sonuna dogru verin siparis bu yil sonunda cok cilgin indirimler olucak demisti acaba krizmi yansicak turkiyeye ?