Yeni Tiguan (2016)

Şunuda ilave olarak soyleyeyim 

3 bölgeli digital klima trendline paketinde var.. 

Yani multimedia olayını sonradan eklersek trendline alınabilir 

Hollanda sitesini inceledim orada 1280 euro karşılığında eklenebilir gözüküyor trendline olarak 

Çok teşekkür ederim hocam, her yeniliği ilk olarak Golftutkusunda paylaşıyorum :) biraz da merak olunca güzel oluyor. :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler can. Harika araç. :'( Para olsa da alsak. :(

Teşekkürler can. Harika araç. :'( Para olsa da alsak. [emoji20]
Her zaman Orhan Abi, Bu forum hepimizin elimizden geldiğince bilgi paylaşımı ve kardeşliğimiz en iyi seviyede olacak inşallah.

Comfortline 150 lik olsa bi de can tavan 115 bin civarı oluyor sanırım :) ama hiç fena olmazdı yahu, buna şükür diyelim

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tesekkurler@enpisagor. Sayenizde forum renkleniyor. İlk haberler hep sizden gordugum kadariyla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@tsunami [emoji106][emoji18] bende teşekkür ederim.

Burada da tiguanin ATA'sı

"Golf Country"

@tsunami [emoji106][emoji18] bende teşekkür ederim.Burada da tiguanin ATA'sı

"Golf Country"

32fd47dc58fc809652cd2ab41dab4f30.jpg

tiguan highline dijital gösterge paneli yakında golf için de gelecektir. belki bu sene temmuz sonrası üretimi 2017 model yılı highline araçlar için standart bile olur. 

içi Golf kadar kaliteli midir bu Tigu'nun bunu merak ediyorum. 

tiguan highline dijital gösterge paneli yakında golf için de gelecektir. belki bu sene temmuz sonrası üretimi 2017 model yılı highline araçlar için standart bile olur. 
Dijital göstergenin gelmesini bir yanım istiyor diğer yanım istemiyor. Sanki dijital olursa Golf'ün gelenekselliğinden ödün verilecekmiş gibi bir hissiyata kapılıyorum.

Bu da benim st den geldi.

ff2841472100c339c9c83842299001cd.jpg

şu arabayı halojen farlarla getirmek aracın tasarımına hakarettir. trendline olsa eyvallah ama comfortlineda halojen gerçekten çok çirkin duruyor

İlk alanlar çok şanslı olacaktır iki sene sonrasını görür gibiyim fiyatlar çok çılgın artar :)

Geri