Yeni Tiguan (2016)

@tsunami Fiyat uygun dedik pişman oldular &:  2.0tdi dsg hig 200den aşağı verilmez. Yeni sportage 200 bin. Fiyat yanlış oldu :@

r line i süper ya , ciddi ciddi aramızda bir bağ oluşuyor gibi :)  golfü aldatabilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
fiyatlari neden bu kadar uygun ? golf Highline'a yakin fiyatlar genelde. Araca bayildim. 
@Nature and cars @olimpio @tsunami

Fiyatlar gayet normal. Millet ucuz diye seviniyor ancak VW'nin diğer modellerinden fiyatlandırma olarak hiçbir farkı yok.

Benzinli otomatik Golf ve Passat'lar Türkiye'de birebir Almanya fiyatına satılıyor. Tiguan'ın TR fiyatları açıklanmadan evvel (yaklaşık 2 hafta önce) Alman konfigüratöründe 1.4 TSI ACT Highline (Türkiye'deki Highline) DSG'nin fiyatını hesapladım (euro kurunu 3.2 almıştım) ve tam 117bin TL çıktı (1.4 motor henüz konfigüratörde yok ancak 2.0 TDI seçip aradaki fiyat farkını kendim düşürdüm).

Doğuşun fiyatlandırması da 119400 çıktı ki bu da benim tahminime çok yakın. Millet boşuna ucuz diye seviniyor. Almanya fiyatına göre gayet de ortalama bir fiyatlandırma. İnsanlar Avrupa fiyatlarından bihaber olunca sonuç da böyle oluyor.

Ek olarak; Golf ACT Highline ile arasında tam 25 bin TL var ki bu da normal bir fark. Tiguan sonuçta Golf temelli bir otomobil ve Almanya fiyatları da aynen bizdeki gibi. Ne eksik ne de fazla. Olması gereken fiyatlandırma yapılınca herkes ağız birliğiyle "ucuz" der olmuş. Ne desem bilemiyorum.

Bence de fiyatlar ucuz filan değil. Hatta benzinli highline 120bin TL ve indirimsiz satılırsa pahalı bile denebilir. Gerçi artık tüm arabalar pahalı ve paramızın değeri yok ama o ayrı...

2.0TDI dışında ilk etapta 4x4 gelmemesi umarım bir satış politikasıdır. Yoksa tam bir fiyasko. Hem yerden yüksek her virajda yatan araba al hem 4x2 olsun kışın da bir işe yaramasın. Şu otomotiv sektöründe 4x2 suv olayına duyduğum kadar başka hiç bir şeye antipati duymuyorumdur herhalde.

@Nature and cars @olimpio @tsunami

Fiyatlar gayet normal. Millet ucuz diye seviniyor ancak VW'nin diğer modellerinden fiyatlandırma olarak hiçbir farkı yok.

Benzinli otomatik Golf ve Passat'lar Türkiye'de birebir Almanya fiyatına satılıyor. Tiguan'ın TR fiyatları açıklanmadan evvel (yaklaşık 2 hafta önce) Alman konfigüratöründe 1.4 TSI ACT Highline (Türkiye'deki Highline) DSG'nin fiyatını hesapladım (euro kurunu 3.2 almıştım) ve tam 117bin TL çıktı (1.4 motor henüz konfigüratörde yok ancak 2.0 TDI seçip aradaki fiyat farkını kendim düşürdüm).

Doğuşun fiyatlandırması da 119400 çıktı ki bu da benim tahminime çok yakın. Millet boşuna ucuz diye seviniyor. Almanya fiyatına göre gayet de ortalama bir fiyatlandırma. İnsanlar Avrupa fiyatlarından bihaber olunca sonuç da böyle oluyor.

Ek olarak; Golf ACT Highline ile arasında tam 25 bin TL var ki bu da normal bir fark. Tiguan sonuçta Golf temelli bir otomobil ve Almanya fiyatları da aynen bizdeki gibi. Ne eksik ne de fazla. Olması gereken fiyatlandırma yapılınca herkes ağız birliğiyle "ucuz" der olmuş. Ne desem bilemiyorum.
Hocam su konuda yaniliyorsunuz. Kimse gibi almanya konfiguratorune gore araba almaz buralarda.

Ben ( Belcika ) subatta gectim araba siparisimi. 4500 € civari indirimle aldim. Benden 1 ay sonra is arkadasimda araci begenip ALL STAR 1.6 diesel siparisi gecti . O da 3700 € indirim aldi.

Kisacasi soyle soyliyeyim 110.000 tl highline golf icin verilen ucret asagi yukari TR 'de. Yaklasik 34.000 € yapar. Bu paralara kimse hihgline golf almaz burada.

Cunku 30-33.000 € arasi Passat alabilirsiniz.

HEr ulkenin farkli olmakla birlikte her donem , farkli miktarlarda indirimi vardir. Belcika icin konusucak olursak Ocak- Subat uluslararasi araba fuari indirimi olur

Mart - Nisan bahar indirimi olur ( vw.be adresinde gorebilirsiniz )

Haziran - Temmuz buyuk SOLDEN indirimi olur

Eylul-Ekim back to school indirimleri olur ......

TR deki hihgline fiyatina burda alinabilecek bir kac arac

BMW 316 D Berline Aut. + Intense M Sport M- Sportpakket

http://nl.ww3.autoscout24.be/classified/268744120?asrc=pl|as

GOLF GTE

http://nl.ww3.autoscout24.be/classified/285728927?asrc=pl|as

Diğer otomobillerle kıyas yapılınca tigiun bedava. Diğer ülkelerin fiyatları beni ilgilendirmiyor s=guitar

Yeni tiguan fiyat listesi yok,yeni diye eski tiguan satabildiği kadar satacak. Vw işini bilir. Nekadar elinde kalmış mallar varsa yolla TR.

Ben bayildim yani. Yeni tiguanlar gemiden inerken :) :) on cok dehset duruyo. Birisi fena sinirlendirmis bu tiguani :) ev alma isi dugun isleri olmasa ah ah . Alirdim seni de . Beklicez artik. :) Ekli dosyayı görüntüle 3489

6577e41221f7909a681e535b68cdcefc.jpg
fd7356e11a441886a875aa1262758422.jpg

St sağolsun Portekiz den canlı yayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@enpisagor Dostum eline sağlık bilgi için Canlı Canlı Portekizden St(Önder Abiye Selamlar)  :'(

Geri