Hayırlı olsun,fiyat ve teminatlar gayet iyi

Hayırlı olsun,fiyat ve teminatlar gayet iyi
haydaa bu ne saçmalık, emin misiniz imm olmadığına? manevi tazminat olup imm olmaması çok garip.Evet Arkadaslar Buyrun Dolandirildim!!!!
Ülkede Allianz bile dolandirici, lanet olsun böyle firmalara, nasil ülke olduk???
Yaptirdigim, parasini ödedigim, teminatlarini kontrol ettigim sigorta ile resmi sigorta farkli.
Benim ödedigim sigortada:
Deprem muafiyeti yok
Imm:2.5 milyon
Resmi sigorta:
Deprem muafiyeti %5
Imm: 0, yazilya sifir, onun yerine 625 bin lira manevi tazminat koymuslar, kalpler kirilmasin diye, ekler assagida.
@mufayu hocam bu ülkede policeyi okumakda yetmiyordolandiran dolandiriyor
@ahmet306 hocam policeni kontrol edermisin
![]()
imm yok, deprem muafiyeti %5, aradim allianzi, tepem atti, gerisini hatirlamiyorumhaydaa bu ne saçmalık, emin misiniz imm olmadığına? manevi tazminat olup imm olmaması çok garip.
imm yok, deprem muafiyeti %5, aradim allianzi, tepem atti, gerisini hatirlamiyorum
VDF'de görünen ile kendi kaseli policesi farkli
Vdf'yi de aradim, geri dönecekler
Cimer'e yazdim
Eksi sözlükte yazardim ama beni kovdular sözlükten
Birazdan sikayet vara yazicam
Ugrasicam, burayi güncellerim, herkes dikkatli olsun, allianz bile dolandirici
vdf sorunu halletti, pazartesi kaseli bir sekilde dökümünü alicam esenyurt dogus otodan.bence sakin olun en azından farketmişsiniz, direk vdf acenteden isteyin teklifi daha sağlıklı olur.
bu arada kontrol ettim deprem muafiyeti v.s. yok euroka poliçesinde. deprem muafiyeti istanbul gibi bi yerde sakat.
vdf sorunu halletti, pazartesi kaseli bir sekilde dökümünü alicam esenyurt dogus otodan.
Sorunun kolay bir sekilde cözülmesinin nedeni "marka kasko" yaptirmam, marka kasko standart oldugu icin deprem muafiyeti falan olmuyormus, imm standart 2.5 milyon, allianz hatali, bana "genisletilmis kasko" policesi göndermisler
allianz öyle birşey yapmaz.2.5mtl’nin %25ini manevi tazminat olarak sunar.Matbuu hata oluşmuştur.Benim dediğim teminat dışında sorun yok,endişeye de mahal yokEvet Arkadaslar Buyrun Dolandirildim!!!!
Ülkede Allianz bile dolandirici, lanet olsun böyle firmalara, nasil ülke olduk???
Yaptirdigim, parasini ödedigim, teminatlarini kontrol ettigim sigorta ile resmi sigorta farkli.
Benim ödedigim sigortada:
Deprem muafiyeti yok
Imm:2.5 milyon
Resmi sigorta:
Deprem muafiyeti %5
Imm: 0, yazilya sifir, onun yerine 625 bin lira manevi tazminat koymuslar, kalpler kirilmasin diye, ekler assagida.
@mufayu hocam bu ülkede policeyi okumakda yetmiyordolandiran dolandiriyor
@ahmet306 hocam policeni kontrol edermisin
![]()
![]()
Trafik bana geçen sene 600 verdiğim şeye dün fiyat aldım 1200. Kaskoda zurich en ucuz çıkan 1500 pek iyi yorum yok nette. Allianz 2100 anlaşmalı servisler,A3 Adv. Prem.
Sigorta: Quick 950 TL
Kasko: 4400 TL![]()
ben Allianzdan memnun kalmadim, cok amatörler, bir daha yaptirmam, merdiven alti sigorta gibi calisiyorlarAynı şartlardaki vw marka kaskoda axa sigortamı allianz sigortamı alınmalı ?