üstüne bir kaç bir şey eklemeye çalışırlar hocam 25-30 arası bir teklif gelirhaftaya bakıma gideceğim. senelik zamanı geldi. kilometre dolmadı ama zaman doldu. garantisi bozulmasın diye götüreceğim. uygulamadan çıkarttığı güncel masraf 25.000 tl. gidince net sonuç çıkar.
araç 24.000 km. 2024 model 1.5 etsi life
ben bu sabah sordum 4 disk 4 balataya 29bin fiyat verdiler indirimli haliyle2014 golf 7 dizel aracımın 195 000 km bakımını güzel bir şekilde yaptırdım Adanada. kendi aldığım ligui moly motor yağı ve mann filtrelerle. isteyen olursa ustanın bilgilerini de paylaşabilirim. dediğini,z gibi 4.7 lt motor yağı koymasını söyledim.
arabamın fren balatalarının değişmesi gerektiğini söyledi. diske zarar verir artık dedi.
4 fren balatası değiştireceğim yani. onları da kendim mi alayım internetten ne marka önerirsiniz? ate mi almalıyım? benim aracıma kaç cm uyar nasıl bilirim?
fren diskleri ise tornaya gidip bir işlem görecekmiş. değişmesi gerekmez diye umuyorum dedi usta. dürüst bir insan. şüphem yok yani.
vw yetkili servise sordum işçilik dahil 4 fren balatıası değişimine 17 000 tl diyor. hem 4 diskler hem 4 fren balatası değişimine 39 000 tl diyor zubizi %30 indirimi dahil. kendim alırsam kaça malolur internetten inceleyeceğim.
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim . arabayı bayağı yeniliyorum
fren balataları değişince , fren hidrolik sıvısı da değişmek mi gerekir gibi sorular da var aklımda
yetkili servis mi? hangisi acaba?ben bu sabah sordum 4 disk 4 balataya 29bin fiyat verdiler indirimli haliyle
evet sardur yetkili servis vanyetkili servis mi? hangisi acaba?
yetkili sersvis hangi marka fren balatası ve diski kullanıyor bilen var mı? bu ikisi değişince fren hidrolik sıvısı da değişmek zorundadır herhalde
Herkese merhaba 2015 golf 7 1.4 tsi aracımı yağ ve filtre bakımları için Avrupa yakasında güvenilir işçiliği iyi olan bir yer tavsiyesi verebilirmisiniz yağ olarak liqui moly 4200 toptec ve filtreler mann marka olucak
Nerede yaotirdim iyi fiyatPolo 1.4 yıllık bakım:
Castrol 5-30 LL yağ ve Mann filtreler: 3300 TL
İşçilik: 750 TL
Toplam: 4050 TL
Nereden aldın bende aynı malzeme di alacağımNasıl olsa garanti bitti diyerek bakım için artık 10 bin km sınırına döndüm.
Ekim ayında 42 bin km'de serviste yağlama bakımına girdiğimden bu yana 10 bin km olmuş, 60 bini beklemeden yağlama bakımı için parçaları tedarik ettim fiyatlar şu şekilde ;
Ekli dosyayı görüntüle 91207
MANN W712/95 Yağ filtresi : 295 TL
Bebek olduğu için 2 bakımdır biyofonksiyonel polen filtresi tercih ediyorum, MANN FP26009 670 TL
MANN hava filtresi stokta kalmadığı için Mahleyi deneyeceğim, LX4398.1 545 TL
Yağda' da 5 lt 6200 stokta kalmadığı için 4+1 litre şeklinde aldım 3960 TL' de bunlar.
1000 TL' de işçilik toplam 6470 TL' ye gelecek hem kaliteli malzeme hem de ucuz bakım daha ne olsun, servise uğrayıp karter tapası almam gerekiyor ayrıca.
60 binde de aynı şekilde dışarıda yağlama bakımı ayrıca serviste buji değişimi yaptıracağım.
Çok iyi Bir fiyatNerede yaotirdim iyi fiyat
@GolfTutkulu fren hidroliği değişmedim. Şuana kadar yıllık yağ değişimi ve filtreler ile bakımlarımı yaptım
Bende 1.6 Passat improsin dizel 5 yıl oldu fren hidrolik ve antifriz değişmeyeli hangi marka almalıyım yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla@GolfTutkulu fren hidroliği değişmedim. Şuana kadar yıllık yağ değişimi ve filtreler ile bakımlarımı yaptım
Rot a ne kadar istediler?26.500 liraya çıktım. rotlar ayarsızmış ekstra olarak rot ayarı satın aldım.)