Güncel Bakım Masrafları

Bugün Doğuş Ankara'da buji değişimi yaptırdım. Araç 1.0 tsi 2022 manuel golf. 5.800,00-TL indirimli ödeme yaptım. Akü için indirimli 13k fiyat verdiler. Dışarda varta n60 efb 5.500 e mal oldu.
Hocam merhaba ben de 1.5 etsi aracım için servis dışında akü değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı

Hocam merhaba ben de 1.5 etsi aracım için servis dışında akü değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz ya da dikkat etmem gereken bir şey var mı
1.5 eTSI için uyumlu olan akü

Varta EFB tip 60 Ah (N60 kodlu)
veya
Varta AGM tip 60 Ah (A8 kodlu)

AGM tip akü daha uzun ömürlüdür ve AGM’nin esas önemli avantajı eTSI motorlu araçların ciddi maliyetli olan kronik alternatör ve 48V batarya problemlerine karşı özellikle tavsiye edilmektedir.

veya

AGM tip akü daha uzun ömürlüdür ve AGM’nin esas önemli avantajı eTSI motorlu araçların ciddi maliyetli olan kronik alternatör ve 48V batarya problemlerine karşı özellikle tavsiye edilmektedir.
Çok teşekkür ederim hocam agm taktırdıktan sonra herhangi yazılımsal bir şey yapılmasına gerek var mı

veya

Normal tip 1.5TSI için de AGM önerir misiniz? F/P açıdan değer mi değmez mi?

Geri