Güncel Bakım Masrafları

2 hafta önce rot ayarını Ümraniye Tepeüstünde 800₺'ye yaptırdım.
Direksiyon kalibrasyonu da yapıyorlar mı? Elektronik direksiyonlu araçlarda dışarıya çok güvenemiyorum. Bir de bilmek gerekiyor iyi yeri.

Gittiğiniz yer iyidir bilemem tabi.

Direksiyon kalibrasyonu da yapıyorlar mı? Elektronik direksiyonlu araçlarda dışarıya çok güvenemiyorum. Bir de bilmek gerekiyor iyi yeri.

Gittiğiniz yer iyidir bilemem tabi.
O kadar teknolojik görmedim. Bildiğin klasik rot ayarı. Ustalıktan ziyade uzman isteyen konuları araştırıp sormak lazım. Yolu düşenler paylaşabilirler.

o kısma dikkat etmemiştim aslında haklısınz hocam. 6 bini artık istanbul gerçeği olarak kabul edelim :) önceki mesajda belirttiğiniz gibi belki seneye de son bir kez yetkili servisten ilerlerim. teşekkür ederim.
Bu işin İstanbul-Ankara gerçeği diye bir şeyi yok. Bayii gerçeği diye bir şey var. Sizin yerinizde olsam karşıda dahi olsa tüm bayiileri arayıp en uygun olana giderdim.

Ankara’da bayiiler arası şu an 5-6 bin TL farklar var 👍🏻

Rot ve balans fiyatları bayiden bayiye değişiklik gösteriyor. Rot minumum 2bin tl vardır.

Hocam Şubat ayında 2023 model a3 aracım için doğuş oto kartal sadece rot ayarı için %20 indirimli olarak 5 bin tl fiyat vermişti yaptırmamıştım. Aynı cihaz aynı süre olmasına rağmen fiyat audi de vw ye göre çok fazla, yanlış bilmiyorsam vw de rot ayarı 2-3 bin arası bir tutardı. Dışarıda son model hunter marka rot cihazı olan ve direksiyon açı sensörünü de sıfırlayan kalibrasyon yapan özel bir rot-balansçıda yaptırdım. 2 bin tl verdim ama baya memnun kaldım araç rot ayarından sonra maşallah ip gibi gidiyor. Audi kullanan arkadaşlar için yetkili servis rot fiyatı dip not olarak kalsın burada servise o kadar para vermeye gerek yok.

Geri