İşcilik dahil degil bu fiyatlaraServisin fiyatı ne kadar iyi. Hiç servisteki balata değişim fiyatını öveceğim aklıma gelmezdi. Çok iyi bir fiyatlandırma bence.
17 Nisanda yetkili serviste, servis danışmanına merakımı gidermek için sormuştum. Ekranından çektiğim fotoğrafı ekliyorum.İşcilik dahil degil bu fiyatlara
Dahil olunca uçarrrr

@forzaGilles
İnternetten kendim aldım bosch marka. araçların model yıla göre bazen bosch da çıkıyor ngk ikiside olur@forzaGilles
Burdaki buji farklı bir marka olabilir mi EKO seri adı altında BOSCH, NGK vb farklı bir marka buji var mı serviste(VW yazısız)
OEM Kodu aynı olmasına rağmen bana verilen fiyat daha fazla(Yukardaki mesajda fiyatın görseli var)
Bu sebeple merak ettim.
@mhmd45 hocam siz direkt parçayı mı temin ettiniz yetkili servis yedek parçadan ?
Türkiye ‘ye (eko seri buji) gelmiyor,@forzaGilles
Burdaki buji farklı bir marka olabilir mi EKO seri adı altında BOSCH, NGK vb farklı bir marka buji var mı serviste(VW yazısız)
OEM Kodu aynı olmasına rağmen bana verilen fiyat daha fazla(Yukardaki mesajda fiyatın görseli var)
Bu sebeple merak ettim.
@mhmd45 hocam siz direkt parçayı mı temin ettiniz yetkili servis yedek parçadan ?
Tamamdır hocam, kağıt servis kağıdına çok benzeyince yetkili servis ürünü olduğunu düşündüm.İnternetten kendim aldım bosch marka. araçların model yıla göre bazen bosch da çıkıyor ngk ikiside olur
05E905602Tamamdır hocam, kağıt servis kağıdına çok benzeyince yetkili servis ürünü olduğunu düşündüm.
@forzaGilles Evet ben bir an forumdaşımızın paylaştığı görseli yetkili servis formu sandım. Bu sebeple yazdım.
Ben komple dahil sandım.İşcilik dahil degil bu fiyatlara
Dahil olunca uçarrrr
Hocam ben de yetkili servis zannettim böyle fatura biçimli görünce. Ne kadar uygun diyorum kendi kendime yahuİnternetten kendim aldım bosch marka. araçların model yıla göre bazen bosch da çıkıyor ngk ikiside olur
yok parçaların faturası hocam buBen komple dahil sandım.
Hocam ben de yetkili servis zannettim böyle fatura biçimli görünce. Ne kadar uygun diyorum kendi kendime yahu![]()
malzemeden daha fazla işçilik parası istiyorlar. servisler çalışan arkadaşlarım var serviste aldıkları ücret 1.5 asgari hem kendi çalışanlarını sömürüyorlar hemde müşterileri o yüzden sıfır aldığım araçları bile hiç servise götürmedim kendim yapabilirsem yapıyorum yapamazsam sanayiye
Hakikaten öyle, 4 bine ön arka hella pagid aldım 1000 tl işçilik verip değiştirticem, normalde kendimde değiştiriyorum balataları ama 1000 tl için kriko takoz vs. uğraşmaya değmez.malzemeden daha fazla işçilik parası istiyorlar. servisler çalışan arkadaşlarım var serviste aldıkları ücret 1.5 asgari hem kendi çalışanlarını sömürüyorlar hemde müşterileri o yüzden sıfır aldığım araçları bile hiç servise götürmedim kendim yapabilirsem yapıyorum yapamazsam sanayiye![]()