Güncel Bakım Masrafları

Yabancı kaynaklarda mahle ve hengst kalite olarak mann filtreden biraz daha üstün ama bu mann kötü filtre anlamına gelmiyor tabi ama bulabilirsem mahle hengst alacağım bulamaz isem bahsedilen siteden mann seti temin edeceğim.
mann FreciousPlus bence en iyisi

Yabancı kaynaklarda mahle ve hengst kalite olarak mann filtreden biraz daha üstün ama bu mann kötü filtre anlamına gelmiyor tabi ama bulabilirsem mahle hengst alacağım bulamaz isem bahsedilen siteden mann seti temin edeceğim.
polen filtresini ben değiştirdim... çıkan filte mahleydi. ben man taktım. hava filtresinin çıkan markayı bakmadım ama man taktım. man şekil olarak çıkan parçadan farklıydı. uyum sorunu olmadı. mahe hava filtresi nasıl bilmiyorum. benim araç 1,0 motor.

Ekli dosyalar

• 1000118251.jpg
    1000118251.jpg
    69.5 KB · Görüntüleme: 4
aracım 2020 model 1.5 tsi, km47000.
hafta sonu bujileri değiştirdim yağ değişimi oldu shell 0-30 yağ kullandım hava filtresi yağ filtresi değişti değişim sonrası çok yol yapmadım bir şey hissedemedim henüz
filtreler 1142 tl
yağ 1920 tl
bujiler 2780 tl
arka fren balataları(delphi marka)1750 tl
salıncakların sökülüp yağlanıp takılması ve tüm işçilikler( motor temizliği,plakanın sökülüp plakalık montajı) 4500 tl
fren balatası hariç tüm parçaları kendim temin ettim.yolsa en az 2000 daha giderdi diye düşünüyorum.işçilik zaten çok aldı bence ama yapacak birşey yok

• Beğen
Tepkiler: SCC

Geri