Buji kesin değiştirilir de V kayışı da kontrol sonucuna göre değişir. Genelde 90bin km civarlarında değişiyor diye biliyorum.60 BİNDE OLAN aracın V kayışı , gergi makarası ve bujisi değiştirilir mi ?
kılcal çatlaklar gördük deyip değiştiriyorlar, birşey de diyemiyorsun60 BİNDE OLAN aracın V kayışı , gergi makarası ve bujisi değiştirilir mi ?
Shell yağ kötü değil ki. Castrole göre daha çok beğenirim.Bugün Eskihisar’da 15bin bakım yaptırdım. 10.168tl ödedim.Acele işim olduğundan faturayı inceleyememiştim shell yağ koymuşlar acayip canım sıkıldı. Yıllardır yetkili servislere giderim hiç böyle bişey yaşamadım ucuz etin yahnisi hesabı oldu bu :/
İnternetten fiyatlarına baktım ucuz bir yağ castrolün yarı fiyatı nerdeyse. Kötü değildir ama castrol kadar iyi de değildir herhaldeShell yağ kötü değil ki. Castrole göre daha çok beğenirim.
İnternet fiyatları aldatıcı olur,İnternetten fiyatlarına baktım ucuz bir yağ castrolün yarı fiyatı nerdeyse. Kötü değildir ama castrol kadar iyi de değildir herhalde
Ekte paylaştım ikiside değil sanırımİnternet fiyatları aldatıcı olur,
Kullanılan yağ;
Shell Helix Ultra Professional ise sıkıntı yoktur, fakat kullanılan yağ Shell Helix HX8 gibi bir yağ ise işte o zaman yangın çıkarıp serviste istediğinizi söyleyiniz
Fakat esas sıkıntı şu:
Castrol kullanan yetkili servisler 5W-30 kullanır, yani sizin araca hep 5W-30 viskozite kullanıldı,
Ancak Shell kullanan yetkili servisler 0W-30 kullanırlar, durup dururken yağın viskozitesi değişmiş oldu.
Ekte paylaştım ikiside değil sanırım
Bunu öğrendiğim iyi oldu içim rahatladı.teşekkürlerEn iyi yağı koymuşlar. 509 onaylı Shell Helix Ultra Professional. Hiçbir endişeniz olmasın.
1.6 TDI 180.000 km sadece Shell Helix Ultra koydu Uzay Oto. Başlangıçta 5W-30 idi son birkaç yıldır 0W-30 kullanıyor servislerde.
Motor hala tertemizdi. Castrol den daha iyi bir yağ koymuşlar.
Şöyle bir kampanya lazım bizim Vw yetkili servislerine de.Ankaradakiler için yazıyorum. Bakım için otomolden fiyat almayı unutmayın. Başka bir forumda okudum 15 bin bakımını 9200e halletmişler 500tl yakıt ceki de cabası. Kasımda paylaşıldı aralıkta fiyat değişir mi bilemiyorum