çubuğun takılabileceği bir yer var mı?Mk8.5 sahibi arkadaşlara tavsiyem (yağ seviyesi) halkında en sağlıklı yağ seviyesi ölçümü gelenekael yağ çubuğu ile yapılan ölçümdür, yağ çubuğu denilen şey ucuz bişey bu konuda hassasiyetiniz varsa alın takın.
Golf 8.5 İmpression bakımı için İzmir avek 11 bin fiyat çekti. İnanılmaz gerçekten ilk bakım sadece yağ filtre değişimi...
Hocam sadece yağ filtre mi ? Antifriz yok muGolf 8.5 İmpression bakımı için İzmir avek 11 bin fiyat çekti. İnanılmaz gerçekten ilk bakım sadece yağ filtre değişimi...
ilk bakımda antifriz niye değişsinHocam sadece yağ filtre mi ? Antifriz yok mu
Antifriz değiştirilmesi gereken bir sıvı olmakla birlikte, işlemin adı bakımsa neden değişmesin? Böyle ilginç önermeler yerine varsa bi açıklaman ya da servisin bir bildiğin prosedürü, yazarsan bilgilenmiş oluruz dostum.ilk bakımda antifriz niye değişsin
Antifiriz 50.000 km veya 3 senede bir değişir diye biliyorumAntifriz değiştirilmesi gereken bir sıvı olmakla birlikte, işlemin adı bakımsa neden değişmesin? Böyle ilginç önermeler yerine varsa bi açıklaman ya da servisin bir bildiğin prosedürü, yazarsan bilgilenmiş oluruz dostum.
Önceki araçlarım 2. El 100 bin üstüydü hep, her 10 binde antifriz değiştirirdim garip geldiAntifiriz 50.000 km veya 3 senede bir değişir diye biliyorum
Yıllık ilk bakım lafın gelişi dedim. Daha yapmadım yaptıracamHocam sadece yağ filtre mi ? Antifriz yok mu
Yeni nesil araçlarda antifrizin ömrümde iyileştirmeler yapılmıştır,Önceki araçlarım 2. El 100 bin üstüydü hep, her 10 binde antifriz değiştirirdim garip geldi
Teşekkürler hocam bilgilendirme içinYeni nesil araçlarda antifrizin ömrümde iyileştirmeler yapılmıştır,
Eskiden her yıl değişmesi gerekirken, yapılan iyileştirmeler ile bu süre 4-5 yıla çıkartılmıştır,
Şayet eksiltöe yapması durumunda veya belirli bir sebebten ekleme yapılır iken (çeşme suyu veya içme suyu veya market suyu) kullanılmaz ise amtifriz eskiye nazaran daha uzun süre dayanabilmektedir, İlave/ekleme gerektiği durumlarda (Saf Su) kullanılır ise antifriz rahatlıkla 4-5 yıl dayanabilmektedir.
Hocam bana biraz fiyatlar fazla mı geldi takdir sizin tabii, belki sizin olduğunuz yerde normaldir. Ankara ivedikte;2016 1.2 tsı
13000km 17 ay sonra sanayide bakım yaptırdım.Geçen gittiğim yeri değiştirdim.
Yağ olarak castrol istedim.
Polen filtron
Yağ hava hengest
Toplam 5000 tl verdim
Buji değişelim mi dedi 60 k da bir değişiyormuş 35k değişti dedim tamam dedi usta.
Buji nkg 3000 tl fiyat verdi değiştirsem olurdu seneye bıraktım.
Arka sağ amortisör de çok hafif terleme gösterdi ses olursa duyarsan çift değiştirmemiz lazım dedi usta.Antifriz 9 yıllık fabrikasyon devam bu ustada değiştirmedi.