indiriminiz varsa 21-22 bin tutar.Ben de birkaç aya 60k 3 yıl bakımı yaptıracağım. İmpression için ne tutar acaba 12v akü değişimi bedeli hariç ne tutar tam olarak
indiriminiz varsa 21-22 bin tutar.Ben de birkaç aya 60k 3 yıl bakımı yaptıracağım. İmpression için ne tutar acaba 12v akü değişimi bedeli hariç ne tutar tam olarak
VW Mez den de fiyat alın. Bir ara indirimli fiyat veriyordu.Aracım 2024 model golf 8.5 1.5 etsi 116 ps dsg life 5300 km, birinci yılı yaklaştı. Güncel bakım ücretini bilen varsa ve yazabilirse sevinirim. Doğuş Esenyurt'a götürmeyi planlıyorum.
ilk bakımı salı yaptırdım. 10481 tl son fiyat.Aracım 2024 model golf 8.5 1.5 etsi 116 ps dsg life 5300 km, birinci yılı yaklaştı. Güncel bakım ücretini bilen varsa ve yazabilirse sevinirim. Doğuş Esenyurt'a götürmeyi planlıyorum.
Hangi işlemler yapıldı bu fiyatın içerisinde? Yağ filtre mi sadece yoksa buji dahil mi?ilk bakımı salı yaptırdım. 10481 tl son fiyat.
Sakarya OTOKUR Vw yetkili sevisi
2017 model Passat 1.6 Tdi - DSG
8. yıl periyodik bakımı :
Km : 79.335
Yağ ( Castrol 5w-30 )
Yağ filtresi
Hava Filtresi
Polen Filtresi
Klima ozon temizliği
Toplam : 14.000 TL
.
üfilk bakımı salı yaptırdım. 10481 tl son fiyat.
Yag yag filtresi o kadar. Yalandan sağını solunu yağlamışlar. Normalde hava polen açılıp bakılması hava tutulması lazım. Hiç birini yapmamışlar. Zaten aklınızda olsun gidin amazondan mann filter alın. Alman malı taş gibi orijinal filtre. Kendiniz 10 dk da değiştirirsiniz.Hangi işlemler yapıldı bu fiyatın içerisinde? Yağ filtre mi sadece yoksa buji dahil mi?
Merhaba Ayşe Hanım, bakım yaptırırsanız güncel fiyatı paylaşabilir misiniz?
Özel alan olduğu için çıkarabilirler . Rumuzdan tahmine göre Bahadır otomotivde de mi yaşadınız bu olayı ? Benim aracımda yaşananlardan sonra ; gelen araçlarda kamera kontrolünün akabinde devre dışına aldıklarını düşünüyorum .Araç kameramın fişini cekmek gibi bir hakları var mı yetkili servislerin?bilgisi olan var mı?
Dediğiniz yerle ilgili negatif şeyler duydum fakat bu olayı doğuş oto etimesgutta yaşamıştım. Şimdi arca oldu bahsettiğim yerRumuzdan tahmine göre Bahadır otomotivde de mi yaşadınız bu olayı ? Benim aracımda yaşananlardan sonra her gelen araçta kamera kontrolü ve devre dışına aldıklarını düşünüyorum .