Güncel Bakım Masrafları

Aracım 2024 model golf 8.5 1.5 etsi 116 ps dsg life 5300 km, birinci yılı yaklaştı. Güncel bakım ücretini bilen varsa ve yazabilirse sevinirim. Doğuş Esenyurt'a götürmeyi planlıyorum.

Aracım 2024 model golf 8.5 1.5 etsi 116 ps dsg life 5300 km, birinci yılı yaklaştı. Güncel bakım ücretini bilen varsa ve yazabilirse sevinirim. Doğuş Esenyurt'a götürmeyi planlıyorum.
VW Mez den de fiyat alın. Bir ara indirimli fiyat veriyordu.

Sakarya OTOKUR Vw yetkili sevisi

2017 model Passat 1.6 Tdi - DSG

8. yıl periyodik bakımı :

Km : 79.335

Yağ ( Castrol 5w-30 )

Yağ filtresi

Hava Filtresi

Polen Filtresi

Klima ozon temizliği

Toplam : 14.000 TL

.

Bugün kendim yaptım.
2014 Golf 1.2 tsi dsg.

Mobil1 esp 5w30 1.400 tl
Mann yağ fitre 350 tl
tapa pulu 25tl

Toplam 1.775tl

polen ve hava filtre henüz 6.500km olduğundan değiştirmedim.

Hangi işlemler yapıldı bu fiyatın içerisinde? Yağ filtre mi sadece yoksa buji dahil mi?
Yag yag filtresi o kadar. Yalandan sağını solunu yağlamışlar. Normalde hava polen açılıp bakılması hava tutulması lazım. Hiç birini yapmamışlar. Zaten aklınızda olsun gidin amazondan mann filter alın. Alman malı taş gibi orijinal filtre. Kendiniz 10 dk da değiştirirsiniz.

Araç kameramın fişini cekmek gibi bir hakları var mı yetkili servislerin?bilgisi olan var mı?
Özel alan olduğu için çıkarabilirler . Rumuzdan tahmine göre Bahadır otomotivde de mi yaşadınız bu olayı ? Benim aracımda yaşananlardan sonra ; gelen araçlarda kamera kontrolünün akabinde devre dışına aldıklarını düşünüyorum .
Edit; ayrıca burayı da takip ediyorlar veya yakın dostları takip ettikleri için müdürlerine haber veriyorlar kendilerine selamlar 🖖

Son düzenleme:
Rumuzdan tahmine göre Bahadır otomotivde de mi yaşadınız bu olayı ? Benim aracımda yaşananlardan sonra her gelen araçta kamera kontrolü ve devre dışına aldıklarını düşünüyorum .
Dediğiniz yerle ilgili negatif şeyler duydum fakat bu olayı doğuş oto etimesgutta yaşamıştım. Şimdi arca oldu bahsettiğim yer

1.2 tsi dsg
ön arka fren balatası textar
man hava filtresi
man yağ filtresi
bosch polen filtresi
shell motor yağı
continental trigert seti
işçilik dahil ufak tefek ekstralar
19000 tl

Geri