- İsim
- Samet
- Araç
- Tiguan Elegance 1.5TSI evo2
Evet ama içlerinde Ankara en ucuzu diye biliyorum.İzmir Otomol ile Ankara’daki Otomol gibi uygun fiyatlı çalışıyor mu ?
Evet ama içlerinde Ankara en ucuzu diye biliyorum.İzmir Otomol ile Ankara’daki Otomol gibi uygun fiyatlı çalışıyor mu ?
İlk bakımı@Serberk, aracınızın ilk bakımı mı yoksa ikinci bakımı mı? Karter tapa pulu her bakımda değişir ama karter tapası iki bakımda bir diye biliyorum. Sizinki ikinci bakım mı acaba?
Şimdi şöyle evet Ankara en ucuzu.Evet ama içlerinde Ankara en ucuzu diye biliyorum.
Bulunduğum şehirde 18 binli rakamı görünce bu fiyat iyi geldi, zaten Ankaraya gidecektim, gidince yaptırayım15 bin bakımında sadece yağ ve yağ filtresi değişir. Garanti konusunda herhangi bir sıkıntı vs yaşamazsınız.
Başka eklenecek bir şey yok.
Fİyat bir tık daha yüksek, pazarlıkla 11-12 bin TL arası fiyata çekebilirseniz iyi olur.
sorun olmaz
Otomol Ankara, ucuzluğun dışında müşteri ilişkisi ve işçilik bakımından Ankara’daki en iyi vw servisidir.Bulunduğum şehirde 18 binli rakamı görünce bu fiyat iyi geldi, zaten Ankaraya gidecektim, gidince yaptırayım
Yağ dolum şartını bakımı bizden yaptırırsanız şart mı koşuyor?Şimdi şöyle evet Ankara en ucuzu.
Ancak Arca bayiisi üzerinden örnek verecek olursak. Ankara’daki Arca 1.5 etsi aracın yağ eksilmesinde hiçbir ücret talep etmiyor kullanıcıdan ve yağ dolumunu ücretsiz yapıyor.
Bursa’daki Arca ise böyle bir durumda yağ için ücret talep ettiğini söyleyenler var.
İlden ile aynı marka bayiilerde farklılık gösteren durumlar mevcut.
Yok, direkt gittim durumu anlattım. Aracı 20-30 dk içinde teslim ettiler. Teslim ederken Danışman arkadaş neler yapıldığını anlattı ve sonra hadi güle güle dedi.Yağ dolum şartını bakımı bizden yaptırırsanız şart mı koşuyor?
Adana dan gelip bakım yaptırasım geldi oradaOtomol Ankara, ucuzluğun dışında müşteri ilişkisi ve işçilik bakımından Ankara’daki en iyi vw servisidir.
Ek olarak orada bakımları sürekli ve düzenli yaptırdığınız vakit ekstra “sadakat indirimi” de yapıyorlar. Pazarlık yapmayı biliyorsanız bu indirimi kaparsınız![]()
Yok hocam o kadar değil değmezAdana dan gelip bakım yaptırasım geldi orada![]()
Böyle deyince sanki reklammış gibi düşünülmesin. Sadece tecrübe doğrultusu konusunda söylüyorum.Otomol Ankara, ucuzluğun dışında müşteri ilişkisi ve işçilik bakımından Ankara’daki en iyi vw servisidir.
Ek olarak orada bakımları sürekli ve düzenli yaptırdığınız vakit ekstra “sadakat indirimi” de yapıyorlar. Pazarlık yapmayı biliyorsanız bu indirimi kaparsınız![]()
Rutin periyodik bakımda ne gibi farklılık olur ki? Yetkili servis sonuçta
Aslında reklam gözüyle bakmamak gerekiyor. Forumların amacı bu.Hocam rutin bakımda çok bir şey farketmiyor ama 7-8 gün ikame araç verdikleri de oldu yeri geldi aynı gün teslim alacak olmama rağmen araç ihtiyacım sebebiyle araba verdikleri de oldu.
Bir de @Halilo hocam söylemiş geçen ay yağ eksiltme sebebiyle gittim randevu almadan. Yaklaşık yarım saat içinde ücretsiz olarak yağı tamamlayıp aracı teslim ettiler. Baya reklam gibi oldu ama bu tarz şeyler insanı memnun ediyor
Ankara arca yağ eklemek için benden ücret istedi. 1-2 ay öncesindeŞimdi şöyle evet Ankara en ucuzu.
Ancak Arca bayiisi üzerinden örnek verecek olursak. Ankara’daki Arca 1.5 etsi aracın yağ eksilmesinde hiçbir ücret talep etmiyor kullanıcıdan ve yağ dolumunu ücretsiz yapıyor.
Bursa’daki Arca ise böyle bir durumda yağ için ücret talep ettiğini söyleyenler var.
İlden ile aynı marka bayiilerde farklılık gösteren durumlar mevcut.
Vw servisi mi hocam ?Ankara arca yağ eklemek için benden ücret istedi. 1-2 ay öncesinde
Evet vw arca hatta servisten bir usta ile konuşmuştum. Ücret karşılığında yağ ekleme yapıyoruz demişti.Vw servisi mi hocam ?
Cupra servisinde ben ekleme yaptırdım herhangi bir ücret talep edilmedi. Haziran ayıydı sanırım.
Allah Allah. Cupra bayiisi her ne kadar vw bayiisinin yolun karşı tarafında da olsa servis kısımlarında vw binek ve Cupra servisi altlı üstlü.Evet vw arca hatta servisten bir usta ile konuşmuştum. Ücret karşılığında yağ ekleme yapıyoruz demişti.