Her balata biter. Kullanmazsan bitmez. Arkadaşların dediği gibi tamamen kullanım tarzı ile ilgili bir durum.Alman'ın yaptığı balata bile kalite abii bitmiyor![]()
Her balata biter. Kullanmazsan bitmez. Arkadaşların dediği gibi tamamen kullanım tarzı ile ilgili bir durum.Alman'ın yaptığı balata bile kalite abii bitmiyor![]()
Muhtemel Jurid marka. Aynı model aracımda ön balata bu firma...Ön taraftan dikkatli bakınca kenarında yazıyorGolfün üstünde hangi marka balata var bilmiyorum ama sessizlik ve frenleme açısından çok memnunum. Toz işi de fena değil ne çok tozu var ne az.
Büyük ihtimalle orijinal parçadır ancak orijinal parçanın markasını bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa da iyi olur aslında.
Haklısınız büyük oranda kullanıcıya bakıyor ama onun dışında birçok etken var. Örneğin Renault'un kullandığı balatalar çoğunlukla 30 bin civarı bitiyor. Yan sanayi balata takarsan ayrıca erken biter.Her balata biter. Kullanmazsan bitmez. Arkadaşların dediği gibi tamamen kullanım tarzı ile ilgili bir durum.
Muhtemel Jurid marka. Aynı model aracımda ön balata bu firma...Ön taraftan dikkatli bakınca kenarında yazıyor
Benim de sadece arkadan toslayan birinin sigortasının onarımı için gittiğim serviste usta, arkalar idare eder, önler değişmeli demişti. O zaman (9 sene önce), ben de önceki sahibinine güvenemeyip önler için değişim istemiştim. O gün bugün 60k oldu, geçen gün porya değişiminde usta daha giderler dedi.Haklısınız büyük oranda kullanıcıya bakıyor ama onun dışında birçok etken var. Örneğin Renault'un kullandığı balatalar çoğunlukla 30 bin civarı bitiyor. Yan sanayi balata takarsan ayrıca erken biter.
Benim araç 60 binde şu an hiçbiri değişmedi balataların. Periyodik bakımda 65 binde kontrol yazmıştı servis bakacaz artık![]()