emin değilim ama zibuzu indirimler 2 yaş ve üzerinde geçerli oluyor..online indirm diye birşeyde var o da belli oranda indirm yapılıyor..servisden servis neden farklı banada garip geldi.Selamlar. Bir sorum olacak, garantisi devam eden aracim icin 30k bakim teklifi almistim Ankara ici farkli bayilerden.
Gelen teklifler ayniydi fakat iskonto sorunca birisi iskonto yapmadi, biri iscilik %10 bir digeri ise iscilik %10 parcada %5 indirim verdi.
Bunun bir standardi var midir yoksa tamamen pazarlik usulü mu işliyor sistem?
Rezillik2013 golf 7 tsi 1.4 90000 km de aracım var. Tüm bakımları Kayseri Aykan da yapıldı.
Servise artık güç yetmiyor. Kayseri de önerilen özel servis var mı ?
Edit:Kayseri Aykan 3300 tl dedi.10 bakım .polen ve hava filtresi dahilmiş.
Sorma, saçma sapan işler son bakımdı benim için yeter artıkYetkili servisin Bakim maliyetini düşük gösterme çabası, iyi yapmışsınız hocam
Selam, daha önce bu konu hakkında “detaylı bir açıklama” yapmıştım.,hocam direk yedek parça yetkilisine gittim o bana aynen bunları söyledi.
ama dediğiniz gibi doğuş otoya gitseydim bulabilirdim belki, gittiğim yer arca otomotivdi.
hocam bilgilerinize güvenerek birşey sormak isterim.
daha önce hem orjinal H ile biteni, bir de mann filtresini evdeki hassas tartı ile tartmıştım. ikisinin arasında 1 gr fark vardı (orj 284gr - man 283gr)
aklımda hep mann filtrenin orjinal parça olduğu kaldı aklımda.
siz ne dersiniz bu konuda?
Hayırlı olsun, 1.800 tl. verdikten sonra çok daha kaliteli filtreler ile bakım yapılabilirdi.4 Ocak 2023 tarihinde 1.4 TSI için standart bakım yaptırdım.Yağ (Syntium 5000 xs 5w-30), yağ filtresi, karbonlu polen filtresi ve hava filtresi. Filtreler bosh marka. Fiyat 1800 TL.