1.0 tsi triger değişimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Halit5737
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halit5737

Üye
İsim
Halit
Araç
Golf mk5
Selamlar 2018 model 7,5 araç yeni aldım. Şuan 85.500 lerde km si. Yaşından dolayı sizce trigeri değiştirmeli miyim? Ömrü 120 bin olarak konusuluyor. Birde değiştirirsem ustaya sordum devirdaim de kaçak görünmüyo açınca daha net belli olur ama kaçak filan yoksa boşuna değiştirme diyo. İlk defa aldım bilgilerinizi tecrübelerinizi rica ediyorum.

Selamlar 2018 model 7,5 araç yeni aldım. Şuan 85.500 lerde km si. Yaşından dolayı sizce trigeri değiştirmeli miyim? Ömrü 120 bin olarak konusuluyor. Birde değiştirirsem ustaya sordum devirdaim de kaçak görünmüyo açınca daha net belli olur ama kaçak filan yoksa boşuna değiştirme diyo. İlk defa aldım bilgilerinizi tecrübelerinizi rica ediyorum.
Selam. Öncelikle hayırlı olsun...

Daha aracınız 10 yaşını bile doldurmamış. Genelde 10 yaş veya 120 bin km deniyor triger için. Ancak yaş kriterini pek de kıstas almamak gerekiyor. Sadece yaşı 10 yaşından büyük bir araç sahibi iseniz 100 ila 120 bin km arası değiştirmek çok daha iç rahatlatıcı bir seçenektir.

Devirdaimde herhangi bir kaçak, damlatma vs yoksa kullanıma devam edilebilir. Minik de olsa terletme varsa bu da sorun teşkil etmez. Bakımdan bakıma kontrolü yapılarak durumuna göre değişim sağlanır.

Sizin şu an öncelikle aracın bakımı geldiyse bakımına odaklanmanız hatta BUJİLERİN DURUMU KONTROL ETMENİZ lazım. Önceliğiniz bu olmalı !!!

Geri