1.0 tsi triger değişimi

Dışarıda çok daha uyguna yapılır. Bence önce iyi bir ustada periyodik bakım yaptırın araç otomatikse şanzıman yağı mekatronik yağı bujiler değişsin. Trigerin gideri varsa bir sonraki bakımda aradan çıkartırsınız.

Benim de araç 90 binde servis hemen gel diyor. Ustaya 2 bakımdır gidiyorum ısrarla sonra gel acele etme diyor.
Ben parçaları sipariş verdim haftaya değişicem. Yağ bakımı bosch car da yeni yapılmış o yüzden yaptırmıyorum. Araç manuel buji de aldım.

Triger
Triger değişimi 120 binde, öncesi gereksiz masraf olur, devirdaim arıza yapmadıkça periyodik değişimi yok,
parçalarını sipariş vermiş bulundum. Devirdaim almadım 85500 lerde araç şuan. Merak ettiğim devirdaimin bi ömrü varmı birden bozulup kitleme yapıyomu? Bide bizim bu araçlarda diyelim motor sıcaklığı birden 100-110 a geldi kadranda farketmedik sesli ikaz filan veriyomu?

Sipariş verdiğim parçalar bunlar.

Ekli dosyalar

• IMG_4159.jpeg
    IMG_4159.jpeg
    124.5 KB · Görüntüleme: 13
Triger

parçalarını sipariş vermiş bulundum. Devirdaim almadım 85500 lerde araç şuan. Merak ettiğim devirdaimin bi ömrü varmı birden bozulup kitleme yapıyomu? Bide bizim bu araçlarda diyelim motor sıcaklığı birden 100-110 a geldi kadranda farketmedik sesli ikaz filan veriyomu?
Devirdaim kilitlenme duymadım hiç genelde şanzıman üzerine sızıntı yapar, benimki 84 binde sızıntıdan dolayı değişti,

Geri