Yeni sıfır Golf 8.5 life kullanım tavsiyeleri

abi o aracın silindir gömleklerine kamera saldırdık en son maslak doğuşta mikro çatlak var vazgeçtim başıma bela alamam
:)

istanbulda denk gelirsek neden olmasın
@BestOnur istanbula gelince yapıcaz.
Valla yapacağız da korkmuyor değilim adam bana ben kullanmam sen kullanacaksın Porsche'yi diyor. Şimdi kullanmazsak ayıp olur abimizdir bir de şoförlüğümüzü yapmasın. Golfü kullandığım gibi kullanacağım bakalım otoban da 4.6'yı görecek mi:LOL:

Valla bunun hikayesi baya eski
Babam 2004’te sıfır aldı arabayı.
O zamandan beri de bizde, hiç el değiştirmedi. Ama arabaya hep gözü gibi baktı.

Sürekki garajda durdu zaten. Güneşin altında, yağmurda falan beklemedi. Babam da öyle arabayı hırpalayan biri değildi. Arada çıkarır, biner, işi bitince yine garaja koyardı.

Şimdi A6 ya biniyor

Şimdi 80 bin km’de. Motoru gayet diri, şanzımanı güzel, altında yağ kaçağı falan da yok. Yaşını düşününce gerçekten çok düzgün kaldı.

Bende şuan 10 yaşında olan oğluma bırakıcam şimdiden temizliğini kendi yapıyor içini vs gerçi o supra aşığı ama bununla idare edicek 🙈

En güzeli de şu; araba alındığından beri bizde. yıllar geçti, biz büyüdük, araba hala aynı yerde duruyor. Artık araba demekten ziyade evin bir parçası gibi oldu bizim için. 😄
Besleme kabul ediyor musunuz Onur Bey?

elektrikli cok iyi de evde şarj imkanı varsa. yoksa golf de az yakıyor

Valla yapacağız da korkmuyor değilim adam bana ben kullanmam sen kullanacaksın Porsche'yi diyor. Şimdi kullanmazsak ayıp olur abimizdir bir de şoförlüğümüzü yapmasın. Golfü kullandığım gibi kullanacağım bakalım otoban da 4.6'yı görecek mi:LOL:

korkma kükrüyo sadece ;)
3.vites dip gazda ibrede 170 i görünce 4. vitese çekmeye ne kadar cesretlisin bunu merak ediyorum
endişe hiç etme sesi duyan sağa atıyor kendini zaten ne sesi bu diye

sen cansın adaş öle deme :coffee:
Sağol abim sende öylesin. Manuel otomatik ayrımına gelince çok güzel manuel vites kullanan bayan da var, berbat bir şekilde otomatik vites kullanan erkek de. Diğer dostların dediği gibi tamamen bütçe ve keyif meselesi. Adamın parası vardır ama manuel kullanmaktan zevk alıyordur. Herkes otomatik kullanmak sıkışık trafik de rahat etmek ister çünkü gerçekten rahatlığı bir başka ama sakin trafik de ve uzun yol da otomatik vites manuel vitese su dökemez bu benim görüşüm. Zaten vitesle oynamıyorsun uzun yol da ama canın sıkılınca da vites düşürmeler büyütmeler bağırtmalar motor sesi dinlemeler sollama için 1-2 vites düşürüp hızlanmalar kısaca araba değil sen ona hükmediyorsun senin sahibin benim ben ne dersem onu yapacaksın diyorsun o da yapıyor. Otomatik de iyidir ama benim için bir manuel değildir. Bakmayın bacağımdan ameliyat geçirmemiş olsam otomatik araç arayışım olmazdı.

Aslında farklı avantajları da var. Popüler tatil yörelerinde otoparka para vermektense AC şarja takıyorum hem park yeri derdim olmuyor hemde o paraya şarj ediyorum :) hatta birisi park ettiyse çektiriyorum ben koyuyorum aracı.
Bugün PSA grubunun 1.2 hibrid yakıtının 9 lt/100 km olduğunu tecrübe edince 1.5/1.0 etsi ne kadarda az yakıyormuş dedim. 4.5 lt-5 lt'ler çok kolay ulaşılıyor vw motorlarında çok iyi değerler.

Evet az yakıyor aksini kimse söyleyemez bence. Evde şarj imkanı şöyle ileride şartlar el verir de elektrikli araç alırsam kendi sayacımdan otopark alanına hat çektirmeyi düşünüyorum. Düşünce aşamasındayım hayat da ne olacağı bilinmez bekleyip göreceğiz Ömer Hocam.

Sağol abim sende öylesin. Manuel otomatik ayrımına gelince çok güzel manuel vites kullanan bayan da var, berbat bir şekilde otomatik vites kullanan erkek de. Diğer dostların dediği gibi tamamen bütçe ve keyif meselesi. Adamın parası vardır ama manuel kullanmaktan zevk alıyordur. Herkes otomatik kullanmak sıkışık trafik de rahat etmek ister çünkü gerçekten rahatlığı bir başka ama sakin trafik de ve uzun yol da otomatik vites manuel vitese su dökemez bu benim görüşüm. Zaten vitesle oynamıyorsun uzun yol da ama canın sıkılınca da vites düşürmeler büyütmeler bağırtmalar motor sesi dinlemeler sollama için 1-2 vites düşürüp hızlanmalar kısaca araba değil sen ona hükmediyorsun senin sahibin benim ben ne dersem onu yapacaksın diyorsun o da yapıyor. Otomatik de iyidir ama benim için bir manuel değildir. Bakmayın bacağımdan ameliyat geçirmemiş olsam otomatik araç arayışım olmazdı.

Yahu eşimin ehliyeti de manuel beraber aldık ehliyeti oda benim gibi eski sürücü

sağlık herşeyden önemli bu arada adaş sana konfor otomatikse mecbursun

korkma kükrüyo sadece ;)
3.vites dip gazda ibrede 170 i görünce 4. vitese çekmeye ne kadar cesretlisin bunu merak ediyorum
korkma kükrüyo sadece ;)
Abi ben bazen benim araçla ortalığı yıkıyorum eşim arkadan kükrüyor bana :ROFLMAO: Araba kıç atmazsa 4.vitese çekinmeden atarım:LOL:

Evet az yakıyor aksini kimse söyleyemez bence. Evde şarj imkanı şöyle ileride şartlar el verir de elektrikli araç alırsam kendi sayacımdan otopark alanına hat çektirmeyi düşünüyorum. Düşünce aşamasındayım hayat da ne olacağı bilinmez bekleyip göreceğiz Ömer Hocam.
ya ben geçen golfü satıp t10f alsam mı dedim. adamlar 900k 0 faiz veriyor. baya detaylı analiz yaptım düşündüm taşındım hesaplamalar yaptım yıllık fark 20k civarı elektrik daha ucuza geliyor. vazgeçtim

ya ben geçen golfü satıp t10f alsam mı dedim. adamlar 900k 0 faiz veriyor. baya detaylı analiz yaptım düşündüm taşındım hesaplamalar yaptım yıllık fark 20k civarı elektrik daha ucuza geliyor. vazgeçtim
Ben içini beğenmiyorum yakından görme inceleme şansım oldu dış tarafı güzel hoşuma gitti ama ne bileyim iç kısmı ekranları konsolu hoşuma gitmedi benim, nedense Togg'a bir türlü ısınamıyorum. Volvo EX30 dikkatimi çekti o da dar gibi. @Oswinaldo sen bilgilisindir EX30 konusunda bence.

Geri