Yeni sıfır Golf 8.5 life kullanım tavsiyeleri

Yahu eşimin ehliyeti de manuel beraber aldık ehliyeti oda benim gibi eski sürücü

sağlık herşeyden önemli bu arada adaş sana konfor otomatikse mecbursun
Evet abi bende mecburiyet var yoksa neden daha 11 bin km de olan bebekliğini bildiğim arabamı satmak isteyeyim ki alırken en az 5 sene kullanırım dedim ama şartlar ve sağlık durumu beni otomatik vitese itiyor. Bilerek almamak için geciktirmeye çalışıyorum ama debriyaja basınca baldırımın sertleştiğini hissediyorum. Bakalım neler olacak.

@Brk34 bilir, Black Edition R olacak gibi. Biraz daha zamanı var, onu oradan alıcam. Türkiye’den almam, giriş çıkışta sorun olmayacağı için daha uygun olacak.
Daha uygun değil buraya kıyasla resmen bedava :)
abi o aracın silindir gömleklerine kamera saldırdık en son maslak doğuşta mikro çatlak var vazgeçtim başıma bela alamam
:)

istanbulda denk gelirsek neden olmasın
@BestOnur istanbula gelince yapıcaz.
Ben yaptınız temiz çıktı sanmıştım pardon yapacam demiştin o zaman ben yanlış anlamışım.

İstanbul'da yakalayım da seni bekle sen bekleee :D
Pusuya yattım bekliyorum @Xcorpit39 abim beni haşlamazsa 5-6 aya kadar elektrikli düşüncem var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ben destekliyorum maalesef çok mantıklı bu devirde
Valla yapacağız da korkmuyor değilim adam bana ben kullanmam sen kullanacaksın Porsche'yi diyor. Şimdi kullanmazsak ayıp olur abimizdir bir de şoförlüğümüzü yapmasın. Golfü kullandığım gibi kullanacağım bakalım otoban da 4.6'yı görecek mi:LOL:
Öyle Porsche mi kullanır leyn dip gaz vutututututu
Araba kıç atmazsa 4.vitese çekinmeden atarım:LOL:
Onun zevki kıçı atmasinda zaten 🤣
Evet abi bende mecburiyet var yoksa neden daha 11 bin km de olan bebekliğini bildiğim arabamı satmak isteyeyim ki alırken en az 5 sene kullanırım dedim ama şartlar ve sağlık durumu beni otomatik vitese itiyor. Bilerek almamak için geciktirmeye çalışıyorum ama debriyaja basınca baldırımın sertleştiğini hissediyorum. Bakalım neler olacak.
Sağlık önce gelir çok oyalanma derim:)

SUV düşünüyorsan enyaq mi elroq mu hangisi ucuz hatırlamıyorum onlar da güzel gibiler ama menzil düşük sanırım biraz

Ben içini beğenmiyorum yakından görme inceleme şansım oldu dış tarafı güzel hoşuma gitti ama ne bileyim iç kısmı ekranları konsolu hoşuma gitmedi benim, nedense Togg'a bir türlü ısınamıyorum. Volvo EX30 dikkatimi çekti o da dar gibi. @Oswinaldo sen bilgilisindir EX30 konusunda bence.
Volvo EX30 güzel araç ancak iç kalitesi klasik volvo kalitesinde değil. Çoğunlukla geri dönüştürülmüş plastik kullanılmış özellikle konsol taraflarındaki o benekli plastik eski Magirus zeminini anımsatıyor bende :) bataryası 51 kwh bir nebze az sayılır rakiplere göre. Onun haricinde uzaktan erişimi olan şekli şemali yerinde parasının karşılığını veren bir araba bana göre.

Volvo EX30 güzel araç ancak iç kalitesi klasik volvo kalitesinde değil. Çoğunlukla geri dönüştürülmüş plastik kullanılmış özellikle konsol taraflarındaki o benekli plastik eski Magirus zeminini anımsatıyor bende :) bataryası 51 kwh bir nebze az sayılır rakiplere göre. Onun haricinde uzaktan erişimi olan şekli şemali yerinde parasının karşılığını veren bir araba bana göre.
Legacy, Standart, EX30, İoniq5.
İlk önceliğimden son önceliğime sıralamam bu.
Aralık-Mart aralığında alma planım var.

Geri