Golf 8R Tavsiyeleriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan poincre15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@poincre15 bizi de gaza getirdin;) arabayı satmaya kadar gitti iş , aracıma verilen fiyatı beğenmedim takas da yoksa almıştım

@poincre15 bizi de gaza getirdin;) arabayı satmaya kadar gitti iş , aracıma verilen fiyatı beğenmedim takas da yoksa almıştım
İlk etapta takas teklif ettiklerim oldu ama takasta fiyatı çok öldürüyorlar hocam😀 Bi kendi araçları kıymetli. Kendim ilana koyup önce aracımı satıp sonra istediğim aracı aldım. Takasta aracıma biçilen değerden ortalama 300.000 TL daha yukarı sattım.

Egzoz olayı için ben servisten “Egzoz fabrikasyon orijinaldir” yazısı almayı planlıyorum. Araç önceki sahibindeyken az kalsın ceza yazıyorlarmış. Zor ikna etmiş araç sahibi fabrikasyon olduğuna. Bi ara i20N’lere ceza yazıyorlardı sürekli. Egzozdan ceza yememek için servisten yazı isteyeceğim.
Bizim mk8 grup buluşmasında benim egzoz sistemimi bulamamışlardı(orj kazan içindeydi, alttan bakınca her şey oem) günahsız stock daha 4000 kilometrede orj mk8 gti ceza yemişti...

Polislerin egzozdan anladıkları tek şey, dışarıda uç var mı , burble var mı, aküde kablo var mı o kadar. Birinden biri varsa muamele yapıyorlar ne yazık ki. Yazı ve mümkünse aracın teklif formu . Yetkili servis mevzuata uygun belgesi vermiyor diye biliyorum, kaldı ki verseler bile belki bu yazıdan sonra değiştirdiniz diyerek üzerinize gelecekler.

Bizim mk8 grup buluşmasında benim egzoz sistemimi bulamamışlardı(orj kazan içindeydi, alttan bakınca her şey oem) günahsız stock daha 4000 kilometrede orj mk8 gti ceza yemişti...

Polislerin egzozdan anladıkları tek şey, dışarıda uç var mı , burble var mı, aküde kablo var mı o kadar. Birinden biri varsa muamele yapıyorlar ne yazık ki. Yazı ve mümkünse aracın teklif formu . Yetkili servis mevzuata uygun belgesi vermiyor diye biliyorum, kaldı ki verseler bile belki bu yazıdan sonra değiştirdiniz diyerek üzerinize gelecekler.
Sadece ceza olsa sorun değil. Onu iptal ederler sonrasında. Asıl sıkıntı aracı bağlamaları. Yani stock aracı da bağlatmak istemiyorum. Buna yönelik önlem almak istiyorum sadece. Comfortta egzozdan ses gelmiyor ama multimediayı kurcalayıp Race’e alırlarsa egzozdan patırdamalar gelmeye başlıyor.

Sadece ceza olsa sorun değil. Onu iptal ederler sonrasında. Asıl sıkıntı aracı bağlamaları. Yani stock aracı da bağlatmak istemiyorum. Buna yönelik önlem almak istiyorum sadece. Comfortta egzozdan ses gelmiyor ama multimediayı kurcalayıp Race’e alırlarsa egzozdan patırdamalar gelmeye başlıyor.

Egzoz ucundan bile 30 gün otopark yiyen olduğu için egzoz ucunu difüzöre inşaat demiriyle kaynatmayı düşünüyorum artık :)

Aktif olmasın yeter ...

Egzoz ucundan bile 30 gün otopark yiyen olduğu için egzoz ucunu difüzöre inşaat demiriyle kaynatmayı düşünüyorum artık :)

Aktif olmasın yeter ...
Aracı tanımayan bir memura derdimi nasıl anlatabilirim? En son şey demeyi düşünüyorum: Yetkili servise gidelim. Araç orijinal değilse aracı bedava size vereceğim😀

Aracı tanımayan bir memura derdimi nasıl anlatabilirim? En son şey demeyi düşünüyorum: Yetkili servise gidelim. Araç orijinal değilse aracı bedava size vereceğim😀
Aracın Kw değeri bu memur bey bu araç standart bir golf değil yüksek hacimli yüksek güçte fabrikasyon bu güce sahip bir araç . Bu araçlar normale göre daha patırdılı olabiliyor diyip videosunu izletin veya kendisi izlesin youtubeden.

Orj değilse yine hediye etmek teklif edilebilir tabi ki :D

Aracın Kw değeri bu memur bey bu araç standart bir golf değil yüksek hacimli yüksek güçte fabrikasyon bu güce sahip bir araç . Bu araçlar normale göre daha patırdılı olabiliyor diyip videosunu izletin veya kendisi izlesin youtubeden.

Orj değilse yine hediye etmek teklif edilebilir tabi ki :D
Aracın önceki sahibi Google’dan arama yaparak aracı göstermiş o şekilde ikna etmiş. Daha önce başına gelmiş onun da. Bazı memurlar bu aracı tanımıyor. Normal Golf’e egzoz yapmışsın muamelesi yapıyorlar.

Comfortta egzozdan ses gelmiyor zaten. Ama fabrikasyon R’larda Race modunda ezgozdan patlamalar geliyor. Benim aracım da fabrikasyon. Fabrika böyle ayarlamış ben ne yapayım. Araçta drift modu da var hatta. Multimediayı kurcalarsa drift cezası bile yazabilir🤣

@poincre15 Hocam arama kararı olmadan hiç bir polis aracınıza giremez, hiç bir yeri kurcalayamaz.
Dışarıdan baktığında gözle görülen her şeye müdahale edebilir. Buna önleme araması diyorlar fakat bu konu daha çok asayişi kapsıyor. Ayrıca arama izinleri belirli lokasyonlar için aylık / 3 aylık / 6 aylık gibi uzun periodları kapsayacak şekilde alınır. Memura zorluk çıkartmak sizi haklı çıkartmaz.

Gelelim ceza konusuna, usulsüz olarak size yazılan cezayı tabii ki itiraz ederek kaldırabilirsiniz ancak önemli olan o cezayı hiç yazdırmamak.
Instagramda görmüşsünüzdür fabrikasyon Scirocco GTS aracı olan birisi kaputundaki fabrikasyon kırmızı çizgiler nedeniyle men edilmişti. İşin sonunda cezayı iptal ettirdi ancak süreç insanı yıpratıyor.

Size önerim aracın 2.0 motor olduğunu belirtip her şeyin fabrikasyon olduğunu ruhsattaki kw değerini vs. gösterip ispatlamaya çalışmanız yönünde olacaktır.
Bir kaç orjinal video, özellikle vw 'nin paylaştığı videoların linkleri kolay erişebileceğiniz bir yerde dursun.

Gönül isterdi ki kendimizi kanıtlamak zorunda kalmayalım, memurlarımız bilinçli olsun, bu işlere kafa yormak yerine katma değer katacak bir şeye kafa yoralım ancak canım ülkemin geldiği noktada bu tarz olaylara karşı her zaman önlem almak zorunda kalıyoruz.

Geri