mch34
Üye
@poincre15 bizi de gaza getirdin
arabayı satmaya kadar gitti iş , aracıma verilen fiyatı beğenmedim takas da yoksa almıştım
İlk etapta takas teklif ettiklerim oldu ama takasta fiyatı çok öldürüyorlar hocam@poincre15 bizi de gaza getirdinarabayı satmaya kadar gitti iş , aracıma verilen fiyatı beğenmedim takas da yoksa almıştım
Bizim mk8 grup buluşmasında benim egzoz sistemimi bulamamışlardı(orj kazan içindeydi, alttan bakınca her şey oem) günahsız stock daha 4000 kilometrede orj mk8 gti ceza yemişti...Egzoz olayı için ben servisten “Egzoz fabrikasyon orijinaldir” yazısı almayı planlıyorum. Araç önceki sahibindeyken az kalsın ceza yazıyorlarmış. Zor ikna etmiş araç sahibi fabrikasyon olduğuna. Bi ara i20N’lere ceza yazıyorlardı sürekli. Egzozdan ceza yememek için servisten yazı isteyeceğim.
Sadece ceza olsa sorun değil. Onu iptal ederler sonrasında. Asıl sıkıntı aracı bağlamaları. Yani stock aracı da bağlatmak istemiyorum. Buna yönelik önlem almak istiyorum sadece. Comfortta egzozdan ses gelmiyor ama multimediayı kurcalayıp Race’e alırlarsa egzozdan patırdamalar gelmeye başlıyor.Bizim mk8 grup buluşmasında benim egzoz sistemimi bulamamışlardı(orj kazan içindeydi, alttan bakınca her şey oem) günahsız stock daha 4000 kilometrede orj mk8 gti ceza yemişti...
Polislerin egzozdan anladıkları tek şey, dışarıda uç var mı , burble var mı, aküde kablo var mı o kadar. Birinden biri varsa muamele yapıyorlar ne yazık ki. Yazı ve mümkünse aracın teklif formu . Yetkili servis mevzuata uygun belgesi vermiyor diye biliyorum, kaldı ki verseler bile belki bu yazıdan sonra değiştirdiniz diyerek üzerinize gelecekler.
Sadece ceza olsa sorun değil. Onu iptal ederler sonrasında. Asıl sıkıntı aracı bağlamaları. Yani stock aracı da bağlatmak istemiyorum. Buna yönelik önlem almak istiyorum sadece. Comfortta egzozdan ses gelmiyor ama multimediayı kurcalayıp Race’e alırlarsa egzozdan patırdamalar gelmeye başlıyor.
Aracı tanımayan bir memura derdimi nasıl anlatabilirim? En son şey demeyi düşünüyorum: Yetkili servise gidelim. Araç orijinal değilse aracı bedava size vereceğimEgzoz ucundan bile 30 gün otopark yiyen olduğu için egzoz ucunu difüzöre inşaat demiriyle kaynatmayı düşünüyorum artık
Aktif olmasın yeter ...
Aracın Kw değeri bu memur bey bu araç standart bir golf değil yüksek hacimli yüksek güçte fabrikasyon bu güce sahip bir araç . Bu araçlar normale göre daha patırdılı olabiliyor diyip videosunu izletin veya kendisi izlesin youtubeden.Aracı tanımayan bir memura derdimi nasıl anlatabilirim? En son şey demeyi düşünüyorum: Yetkili servise gidelim. Araç orijinal değilse aracı bedava size vereceğim![]()
Aracın önceki sahibi Google’dan arama yaparak aracı göstermiş o şekilde ikna etmiş. Daha önce başına gelmiş onun da. Bazı memurlar bu aracı tanımıyor. Normal Golf’e egzoz yapmışsın muamelesi yapıyorlar.Aracın Kw değeri bu memur bey bu araç standart bir golf değil yüksek hacimli yüksek güçte fabrikasyon bu güce sahip bir araç . Bu araçlar normale göre daha patırdılı olabiliyor diyip videosunu izletin veya kendisi izlesin youtubeden.
Orj değilse yine hediye etmek teklif edilebilir tabi ki![]()
Dışarıdan baktığında gözle görülen her şeye müdahale edebilir. Buna önleme araması diyorlar fakat bu konu daha çok asayişi kapsıyor. Ayrıca arama izinleri belirli lokasyonlar için aylık / 3 aylık / 6 aylık gibi uzun periodları kapsayacak şekilde alınır. Memura zorluk çıkartmak sizi haklı çıkartmaz.@poincre15 Hocam arama kararı olmadan hiç bir polis aracınıza giremez, hiç bir yeri kurcalayamaz.