🧿💙 Yeni Aracımız “ Audi A3 Sportback Tfsi 110kw Advanced Str “

hocam nasıl tren :D. 18 jant + pc7 taktım tutuş iyileşti ama yine de aracın yayları yumusak oldugundan yatıyor
C segmentte kıyas focus harici daha iyi var mi

C segmentte kıyas focus harici daha iyi var mi
valla muhabbete yandan girdim gibi oldu.. focus 3 sedan kullandım dizel uzun süre ama bana çok etkileyici yok tutuşu varmış gibi gelmedi nedense..yerden yüksek ve çok yatıyordu.
ama spor süspansiyon opsiyonlu 18 durbanlı 1.4 act kullanıyorum son 2 yıldır, bana virajda en kralı bu gibi geliyor .. (mic. pilot sportla):giggle:

valla muhabbete yandan girdim gibi oldu.. focus 3 sedan kullandım dizel uzun süre ama bana çok etkileyici yok tutuşu varmış gibi gelmedi nedense..yerden yüksek ve çok yatıyordu.
ama spor süspansiyon opsiyonlu 18 durbanlı 1.4 act kullanıyorum son 2 yıldır, bana virajda en kralı bu gibi geliyor .. (mic. pilot sportla):giggle:
Arkadaşımda 3.5 focus var o benimkinden iyi dönüyor ya.

Bence önden kayma işi de yeni kasada minimuma inmiş Golfte ve gayet iyi dönüyor. Dcc olan bi Golf binip denemek çok isterim bir gün

fabrikadan spor opsiyonla çıkan 18 durbanlı bitane denk getirirseniz mutlaka deneyin.. ben 10 yıldır golf 7 kullanıyorum ezberledim artık ne tepki vereceğini.. bu başka bişey..
kötü taraflarıda var tabii. arkada oturan hiç rahat edemiyor.. pilotların iğrenç bi yol sesi var.. bozuk yolda hopluyorsun resmen.. şase yamulcakmış diye korkuyorum o derece yani..
ama yan rüzgar neymiş unutuyorsun..

fabrikadan spor opsiyonla çıkan 18 durbanlı bitane denk getirirseniz mutlaka deneyin.. ben 10 yıldır golf 7 kullanıyorum ezberledim artık ne tepki vereceğini.. bu başka bişey..
Valla denemem lazım ya 2 yıllık kullanıcıyız daha o da 16 jantla :) Bence yine de aşırı yatma yok Kula virajlarını bilen bilir. Sınırlarda gitmememe rağmen dikiz aynamda kimse yoktu viraj bitiminde :)

Sağolasın…

🫣 Lastikleri beğenmiyorum bu arada Michelin Primacy 5 Energy alacağım…
225-45-17 tanıdığı olanlar İstanbul için bana fiyat alabilirmi acaba…

IMG_5196.jpeg
Metin hocam senin yerinde olsam pc7 tercihi yapardım. Primacy kullanıcısı olarak.

Sessizlik, yumuşaklık, konfor gerçekten üst düzey evet

Ama ;

Islak zemin performansı gerçekten çok kötü ve erken yıpranması da cabası…

Yağmurlu havadaki fren mesafesi ve yol tutuşu zayıf geliyor.

Hele ki İstanbul gibi sıcak ve nemli bir bölgede primacy tercihi yapacağımı sanmıyorum. Ankara’da bile bunlardan şikayetçiysem istanbulda daha çok şikayetçi olacağımdan eminim.

Hepsini en ayarında yapan lastiğin Continental Premium Contact 7 olduğunu düşünüyorum.

O zaman bu mantıkla seat Leonda vw logosu yok
Ya da leonda Cupra logosu vs yok diye gider tartışma :)

Firma çok iyi ayarlamış bence özellikle donanımlarda ayarlamalar çok iyi

Bütün donanımların olduğu araç yok mesela

Firma için iyi bizim için kötü ..

Hayırlı olsun Metin abi ,kazasız belasız kullan.
A3'e de golfteki oz jantları frozen gold boyatıp taksan çok yakışır .

Hayırlı olsun Metin abi ,kazasız belasız kullan.
A3'e de golfteki oz jantları frozen gold boyatıp taksan çok yakışır .

Ben aracı olduğu gibi takasa verdim…
İlerde Mk4 alıp Oz takacağım:)

Metin abi direkt aracı mı sattın? Senin golf dolular dolusuydu. Yoksa jant, led stop, direksiyon gibi ekstraları ayrı ayrı mı sattın?

Aracı takasa verdim direksiyon evde onu çıkarmıştım zaten hafta için retrofit emre ye gidip vereceğim üzerine parçalarını takacak satacak…

Metin hocam senin yerinde olsam pc7 tercihi yapardım. Primacy kullanıcısı olarak.

Sessizlik, yumuşaklık, konfor gerçekten üst düzey evet

Ama ;

Islak zemin performansı gerçekten çok kötü ve erken yıpranması da cabası…

Yağmurlu havadaki fren mesafesi ve yol tutuşu zayıf geliyor.

Hele ki İstanbul gibi sıcak ve nemli bir bölgede primacy tercihi yapacağımı sanmıyorum. Ankara’da bile bunlardan şikayetçiysem istanbulda daha çok şikayetçi olacağımdan eminim.

Hepsini en ayarında yapan lastiğin Continental Premium Contact 7 olduğunu düşünüyorum.

Ben genelde michelinciyim bana hep iyi gelmiştir dediğini küpe yaptım düşüneceğim…

Geri