- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8.5 1.5 TSI İmpression
18 jant mı ne yaptın abi öylehocam nasıl tren. 18 jant + pc7 taktım tutuş iyileşti ama yine de aracın yayları yumusak oldugundan yatıyor
18 jant mı ne yaptın abi öylehocam nasıl tren. 18 jant + pc7 taktım tutuş iyileşti ama yine de aracın yayları yumusak oldugundan yatıyor
C segmentte kıyas focus harici daha iyi var mihocam nasıl tren. 18 jant + pc7 taktım tutuş iyileşti ama yine de aracın yayları yumusak oldugundan yatıyor
valla muhabbete yandan girdim gibi oldu.. focus 3 sedan kullandım dizel uzun süre ama bana çok etkileyici yok tutuşu varmış gibi gelmedi nedense..yerden yüksek ve çok yatıyordu.C segmentte kıyas focus harici daha iyi var mi
Arkadaşımda 3.5 focus var o benimkinden iyi dönüyor ya.valla muhabbete yandan girdim gibi oldu.. focus 3 sedan kullandım dizel uzun süre ama bana çok etkileyici yok tutuşu varmış gibi gelmedi nedense..yerden yüksek ve çok yatıyordu.
ama spor süspansiyon opsiyonlu 18 durbanlı 1.4 act kullanıyorum son 2 yıldır, bana virajda en kralı bu gibi geliyor .. (mic. pilot sportla)![]()
Valla denemem lazım ya 2 yıllık kullanıcıyız daha o da 16 jantlafabrikadan spor opsiyonla çıkan 18 durbanlı bitane denk getirirseniz mutlaka deneyin.. ben 10 yıldır golf 7 kullanıyorum ezberledim artık ne tepki vereceğini.. bu başka bişey..
Metin hocam senin yerinde olsam pc7 tercihi yapardım. Primacy kullanıcısı olarak.
Hayırlı olsun Metin abi ,kazasız belasız kullan.
A3'e de golfteki oz jantları frozen gold boyatıp taksan çok yakışır .
Metin abi direkt aracı mı sattın? Senin golf dolular dolusuydu. Yoksa jant, led stop, direksiyon gibi ekstraları ayrı ayrı mı sattın?
Metin hocam senin yerinde olsam pc7 tercihi yapardım. Primacy kullanıcısı olarak.
Sessizlik, yumuşaklık, konfor gerçekten üst düzey evet
Ama ;
Islak zemin performansı gerçekten çok kötü ve erken yıpranması da cabası…
Yağmurlu havadaki fren mesafesi ve yol tutuşu zayıf geliyor.
Hele ki İstanbul gibi sıcak ve nemli bir bölgede primacy tercihi yapacağımı sanmıyorum. Ankara’da bile bunlardan şikayetçiysem istanbulda daha çok şikayetçi olacağımdan eminim.
Hepsini en ayarında yapan lastiğin Continental Premium Contact 7 olduğunu düşünüyorum.