Golf 8.5 park sensör ötme sorunu

Güncellemeyi önerirmisiniz servis yaparsa onaylayalım mı ? Garantisi 1 ay sonra biticek 2 yıl doluyor güncellendiği zaman başka sorunlar çıkabilir mi sizce ?
Uçarak yaptırın, her sorun geçti bendeki. Ekranda yaşadığım hiçbir sorun yok kalmadı

Uçarak yaptırın, her sorun geçti bendeki. Ekranda yaşadığım hiçbir sorun yok kalmadı
Bugün gittik, her şey anlatıldı plakalık düzeltilip teslim edilmek istendi, tekrar mail ve rica ile aracı güncellemeye aldılar. Zaten anahtardan camları kapatma kendini sıfırlayıp duruyordu umarım hem cam kapatma hemde park yaklaşma sesi düzelir 3-4 gün sürer dediler

Bugün gittik, her şey anlatıldı plakalık düzeltilip teslim edilmek istendi, tekrar mail ve rica ile aracı güncellemeye aldılar. Zaten anahtardan camları kapatma kendini sıfırlayıp duruyordu umarım hem cam kapatma hemde park yaklaşma sesi düzelir 3-4 gün sürer dediler
Kolpa 1 günde teslim aldım ben

Klima kısayolları gitmesi, üstteki kısayolların gitmesi sorunları da düzeliyor

Kolpa 1 günde teslim aldım ben

Klima kısayolları gitmesi, üstteki kısayolların gitmesi sorunları da düzeliyor
Şehir ile alakalı olabilir mi Eskişehir deyim. umarım 3-4 gün sürmez plakalık düzeltip gönderiyorlardı

Şehir ile alakalı olabilir mi Eskişehir deyim. umarım 3-4 gün sürmez plakalık düzeltip gönderiyorlardı
Plakalık ile en ufak alakası varsa ben de taş olayım.

Servise bağlı tamamen. Sizin aracı sallamişlar biraz bence

Plakalık ile en ufak alakası varsa ben de taş olayım.

Servise bağlı tamamen. Sizin aracı sallamişlar biraz bence
golf 8 lerde plakalık ile alakası vardı. 8.5 da düzelttiler

inşallah araçta staj yapmazlar

Garanti bittikten sonra sadece motor yazılım güncellemesi varsa ücretsiz yapıyorlar. Diğer güncellemeler ücretli oluyor. Yazılım güncellemesi araçtan araca değişiyor . Benim araçta 12 gün serviste kalmıştı. Sürekli güncelleme koptuğu için doğuş uzaktan yapmıştı en son. Evet bazen kısa sürüyor ama kendi şahit olduğum 7-10 gün sürenler oldu. Ayrıca götürdüğüm servis yetkilisi tanıdıktı.

Garanti bittikten sonra sadece motor yazılım güncellemesi varsa ücretsiz yapıyorlar. Diğer güncellemeler ücretli oluyor. Yazılım güncellemesi araçtan araca değişiyor . Benim araçta 12 gün serviste kalmıştı. Sürekli güncelleme koptuğu için doğuş uzaktan yapmıştı en son. Evet bazen kısa sürüyor ama kendi şahit olduğum 7-10 gün sürenler oldu. Ayrıca götürdüğüm servis yetkilisi tanıdıktı.
Golf 8 de olduğunu biliyorum da 8.5 da kendimiz güncelleme yapabiliyor muyuz acaba

doğru bilgi değil. geri çağırma varsa ücretsiz oluyor. haricinde arıza hata yoksa güncelleme yapılmaz.

Geri