Golf 8.5 park sensör ötme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golff2024
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

golff2024

Üye
İsim
Ali ihsan
Araç
Golf 2024 8.5
Video park sensör merhabalar golf 8.5 2024 model park sensörü araç mesafe olarak uzak olsa bile direkt kırmızı yakın olarak ötüyor ara ara yapıyor bunu yaşayan oldumu çözüm olarak bilgisi olan var mı servise verdiğim de ne kadar süreli kalır araç ? Teşekkür ederim

Sanırım yazılımla alakalı olabilir benim aracımda olmuyor. eğer yazılım ise 1-2 günde hallediyorlar. Birde önünüzde hiçbirşey yokken ötüyormu acaba. Araç garantide ise kesinlikle servise uğrayın derim.

Sanırım yazılımla alakalı olabilir benim aracımda olmuyor. eğer yazılım ise 1-2 günde hallediyorlar. Birde önünüzde hiçbirşey yokken ötüyormu acaba. Araç garantide ise kesinlikle servise uğrayın derim.
1 ay sonra garantisi bitiyor 2. Yıl araç yokken önünde çok az arada sırada oluyor

1 ay sonra garantisi bitiyor 2. Yıl araç yokken önünde çok az arada sırada oluyor
Hocam sen tekrar konuyu açında hatırladım. Yazılım güncellemesi yapıldığından beri ben bu sorunu hiç yaşamadım.

Hocam sen tekrar konuyu açında hatırladım. Yazılım güncellemesi yapıldığından beri ben bu sorunu hiç yaşamadım.
Yazılımı aldığımızdan beri hiç güncellemedik, önerir misiniz yakıt kısmında 2 silindir yazısı falan gidiyor demişlerdi ve araç kaç gün serviste durdu ikame araç desteği sağladılar mı

Geri