1.2 tsi Golf alınır mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2016 modeller 110 hp. Onlar mı gidiyo bu motorda.
Tercihleriniz ve bütçeniz ne kadar ona göre bir seçim yapabilirsiniz. Şahsi düşüncem, ben olsam benzin, otomatik 2016 model üstü bakardım. Bütçemde 900-1200 arası olurdu.

Peki bu kmlerde araç bakıyorsak, sandık motor takılmış araçlara bakmak mantıklı olabilir mi ? Olası motor yenileme masrafını ekarte etmiş oluruz belki ...

bu paralarada otomatiğini bulamıyorum bütçemde bukadar golf 6 ya mı yönelsem

Valla golfün her paketi alınır manuel otomatik fark etmez hepsi çok keyifli kenara bi motor parası koyun. motor yerse 1.4 tsi sandık motor takıp devam edebilirsiniz 110-120 bin tl sandık motor ona göre ayarlarsınız kendinizi

Valla golfün her paketi alınır manuel otomatik fark etmez hepsi çok keyifli kenara bi motor parası koyun. motor yerse 1.4 tsi sandık motor takıp devam edebilirsiniz 110-120 bin tl sandık motor ona göre ayarlarsınız kendinizi
peki expertiz motora sağlam derse motor yeme ihtimali varmı yinede

peki expertiz motora sağlam derse motor yeme ihtimali varmı yinede
Hocam o biraz kullanıcıyla alakalı. motor açmadan çok yüksek km ler yapan tsi motorlar var. expertizden çok motor için kaliteli bir vag ustasına götürün her önüne gelen ekspertiz açıyor bu günlerde motor konusunda ekspere ben olsam güvenmezdim

Hocam o biraz kullanıcıyla alakalı. motor açmadan çok yüksek km ler yapan tsi motorlar var. expertizden çok motor için kaliteli bir vag ustasına götürün her önüne gelen ekspertiz açıyor bu günlerde motor konusunda ekspere ben olsam güvenmezdim
yaşadığım şehirdeki yetkili volswagen servisine götüreyim ozaman teşekürler

Geri