2015 1.2 tsi 105 hp 216 bin km midline plus manuel bi golf alınır mı
Ben olsam almazdım hocam. Hem boş paket hemde 105 lik. Tavsiye etmem..2015 1.2 tsi 105 hp 216 bin km midline plus manuel bi golf alınır mı
2016 modeller 110 hp. Onlar mı gidiyo bu motorda.Ben olsam almazdım hocam. Hem boş paket hemde 105 lik. Tavsiye etmem..
Bence 110 hp olanlara bakın ve min. comfortline donanım almanızı tavsiye ederim.2015 1.2 tsi 105 hp 216 bin km midline plus manuel bi golf alınır mı
Tercihleriniz ve bütçeniz ne kadar ona göre bir seçim yapabilirsiniz. Şahsi düşüncem, ben olsam benzin, otomatik 2016 model üstü bakardım. Bütçemde 900-1200 arası olurdu.2016 modeller 110 hp. Onlar mı gidiyo bu motorda.
arabayı basmışlar mı ben mi yanlış görüyorum2015 1.2 tsi 105 hp 216 bin km midline plus manuel bi golf alınır mı
hocam sol ön amortisörü patlak fiyattan düştü onu satıcı
hocam fiyatı uygun geldi birazcık bide yaşadığım şehirde ayrıca paketi benim için dert değilBen olsam almazdım hocam. Hem boş paket hemde 105 lik. Tavsiye etmem..
peki expertiz motora sağlam derse motor yeme ihtimali varmı yinedeValla golfün her paketi alınır manuel otomatik fark etmez hepsi çok keyifli kenara bi motor parası koyun. motor yerse 1.4 tsi sandık motor takıp devam edebilirsiniz 110-120 bin tl sandık motor ona göre ayarlarsınız kendinizi
Hocam o biraz kullanıcıyla alakalı. motor açmadan çok yüksek km ler yapan tsi motorlar var. expertizden çok motor için kaliteli bir vag ustasına götürün her önüne gelen ekspertiz açıyor bu günlerde motor konusunda ekspere ben olsam güvenmezdimpeki expertiz motora sağlam derse motor yeme ihtimali varmı yinede
yaşadığım şehirdeki yetkili volswagen servisine götüreyim ozaman teşekürlerHocam o biraz kullanıcıyla alakalı. motor açmadan çok yüksek km ler yapan tsi motorlar var. expertizden çok motor için kaliteli bir vag ustasına götürün her önüne gelen ekspertiz açıyor bu günlerde motor konusunda ekspere ben olsam güvenmezdim