Yazılım Konusu Hakkında

donatimli

Yeni Üye
İsim
Berk
Araç
GOLF 7
Nasipse çarşamba günü 2015 1.6TDI CLH kodlu motora sahip 160bin km'de aracımı alacağım, yaptığım araştırmalar biraz da Youtube'da izlediğim videolardan sonra Stage 1 yazılım yapılan bir kaç MK7 videosuna denk geldim ve videodakiler beğendiklerini, alt devirlerin canlandığını söylüyorlar. Bende yaptırmam gerekir mi, daha canlı hisseder miyim, yakıt ve motor sağlığı açısından nasıl olur? Bu gibi soruları merak ediyorum. Aracını bu şekilde kullananlar var mıdır siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında? İzmir ve çevresinde bu işlemi yaptırabileceğim daha önce yaptırdığınız yerlerde var mıdır onları da merak ediyorum.

Manuel vites ise soft yazılım keyifli olur. alt devirler canlanıyor sakin kullanımda yakıt tüketimi azalıyor. sürüş keyifli hale geliyor. benim mekaniksel olarak sorun yaşadığım bir döneme denk geldiği için iptal etmiştim.

Yazılım yaptırmadan önce aracın turbo ve enjektör sağlığından emin olun. kavramanız veya baskınız bitmek üzereyse yazılım üstüne tuzu biberi olabilir bilginiz olsun

Geri