Golf 8.5 1.5 eTSİ alternatör arızası

AnemonMavisiGolf

Yeni Üye
İsim
Bahattin
Araç
Golf 8.5
2025 model 15bin km olan golf life paket aracımda 48v uyarısı alarak yol yardım ile birlikte yetkili servise götürdüm aracı arıza tespiti yapıldıktan sonra alternatör arızası olduğunu söylediler ve garantiden değişim yapılacağını söylediler. Sağda solda bu arıza 2023 model sonrasında düzeldi diyenler vardı ama düzelen birşey yok bu arıza devam ediyor. Aracınızda 12v veya 48v uyarısı alırsanız video alıp mutlaka bir servise gösterin derim. Garantisi bittiğinde böyle bir durum olsaydı 2 yaşındaki araca ortalama 130-150 arası masraf çıkmış olacaktı

aracınızın üretim tarihi nedir? ruhsatta muayene geçerlilik tarihinin 3 sene öncesi üretim tarihidir.

Geçmiş olsun. Artık daha az denk gelen bir arıza. Bilgi olması açısından değişim sonrası servis formunu paylaşabilir misiniz?

@Brk34 @omer hocalarımız alternatör konusunda uzman, sanırım 2025 sonunda tekrardan değişmişti.

Bu arada alternatör arızası için aşağıdaki iki tane ana konu mevcut. Bu konu Golf 8.5 olduğu için birleştirmeye ihtiyaç yok şimdilik.

Geçmiş olsun. Artık daha az denk gelen bir arıza. Bilgi olması açısından değişim sonrası sonrası servis formunu paylaşabilir misiniz?

@Brk34 @omer hocalarımız alternatör konusunda uzman, sanırım 2025 sonunda tekrardan değişmişti.
Yok ben Ömer için sordum bı fikrim yok Ömer Hocamdan öğreniyorum :)

Geçmiş olsun. Artık daha az denk gelen bir arıza. Bilgi olması açısından değişim sonrası sonrası servis formunu paylaşabilir misiniz?

Teşekkür ederim malzeme ellerinde olmadığı için istediler hafta sonu girdiği için araya aksilik olmazsa pazartesi gelince değişimi yapacaklar

Teşekkür ederim malzeme ellerinde olmadığı için istediler hafta sonu girdiği için araya aksilik olmazsa pazartesi gelince değişimi yapacaklar
Geçmiş olsun hocam

Sorunsuz değil ama sanırım çok daha azaldı, ya da öyle düşünüyoruz. İlerleyen yıllar gösterecek durumu

Geçmiş olsun hocam

Sorunsuz değil ama sanırım çok daha azaldı, ya da öyle düşünüyoruz. İlerleyen yıllar gösterecek durumu
Teşekkür ederim araçtan çok memnundum 16 aydır bir sıkıntı çıkarmamıştı bu hafta biraz soğudum. Yasal Garantisi seneye bitiyordu bir sene daha uzatmayı düşünüyorum bu olay sonrasında birdaha aynı olayıda yaşarsam 150bin bayılmak istemiyorum açıkçası. Birdaha aynı sorun olursa satmaya kadar gider bu olay

Geri