1.5 TSI Evo 2 Yazılım (Yeni nesil 1.5 motor)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konuya ortadan dalmak istiyorum. Benim aracım 130beygir 1.5tsi miller 12.5:1 sıkıştırmaya sahip VGT turbolu. Soğuk havada kanguru problemi vs oluyor. Stage 1 için araştırma yapıyorum ama bu yüksek sıkıştırma kafamı kurcalıyor. 160-170 beygir 250 üzerinde torka çıkarıyorlar 130hp 200nm’den. Aracım bakımlı bir araç. Trigeri vs yeni değişecek. Stage 1 sağlıklı olur mu aracın turbosu vs. sağlıklıysa?

Evo2 icin firmalarin sitesinde, ilave gorusunuz tarzi notlar var. Ecuyu mu gondermek gerekiyor acaba?

Evo2 icin firmalarin sitesinde, ilave gorusunuz tarzi notlar var. Ecuyu mu gondermek gerekiyor acaba?
evet hocam şuanlık ecuyu autotuner göndermek gerekiyor

elinde kaynak yok. bana okudugunu anlamıyorsun diyen sen. önce evo2 de mhi üretici turbo kullanılıyor diyip, 2 mesaj sonra öyle demedim eski 1.5 hakkında dedim diyen sen.
kendinle çelişiyorsun. ayrıca yapay zeka ile direkt kopyala yapıstır gidiyorsun. istesem forum yerine onu kullanırdım. turbo hakkında elle tutulur kanıtın yok sadece dayanır mı falan diyorsun. o zaman kanıt göster bir şey göster ki biz de olabilir diyelim. biz burda miller ile vtg konusurken sen baska alemlerdesin.
konuyu yanlıs bilgiler ile çok kirlettin
Sözüm meclisten dışarı hocam lütfen üzerinize alınmayın

Bindiği aracın sileceğini değiştiremeyecek ama yapay zekadan copy ile burada kendini mühendis,usta,üretici,bloğun argesini yapan eleman gibi lanse eden çok kullanıcı var ne yazık ki . Gemini ve chatgpt müptezeli bir kitle var, araştırmaktan bilgi edinmekten yoksun, Burada balon bilgilerle aktarım yapan, bilginin teyidi bir yapay zekadan diğer yapay zekaya olan bir kitleden bahsediyorum.

Ne yazık ki kaynak olmaması sebebiyle bilginin teyidi olmaması sebebiyle bir çok farklı yorum mevcut. Bilgi kirliliğinden başka bir şey değil.

Sözüm meclisten dışarı hocam lütfen üzerinize alınmayın

Bindiği aracın sileceğini değiştiremeyecek ama yapay zekadan copy ile burada kendini mühendis,usta,üretici,bloğun argesini yapan eleman gibi lanse eden çok kullanıcı var ne yazık ki . Gemini ve chatgpt müptezeli bir kitle var, araştırmaktan bilgi edinmekten yoksun, Burada balon bilgilerle aktarım yapan, bilginin teyidi bir yapay zekadan diğer yapay zekaya olan bir kitleden bahsediyorum.

Ne yazık ki kaynak olmaması sebebiyle bilginin teyidi olmaması sebebiyle bir çok farklı yorum mevcut. Bilgi kirliliğinden başka bir şey değil.
gemini ve chat gpt gibi yapay zekalar zaten. Üreticinin kaynaklarına değil forumdaki veya sayfalardaki kullanıcıların o araçlar hakkındaki yalan yanlış veya kanıtlı olmayan bilgilerini referans olarak gösterip gerçeği bu diyor. Halbuki gerçek dışı bilgileri söylüyor yapay zeka. Güvenmemek lazım haklısınız

gemini ve chat gpt gibi yapay zekalar zaten. Üreticinin kaynaklarına değil forumdaki veya sayfalardaki kullanıcıların o araçlar hakkındaki yalan yanlış veya kanıtlı olmayan bilgilerini referans olarak gösterip gerçeği bu diyor. Halbuki gerçek dışı bilgileri söylüyor yapay zeka. Güvenmemek lazım haklısınız
yapay zeka sadece webi tarayarak oluşmadı. kitaplar pdfler belgeler ne kadar veri varsa bunu kullandılar. hatta artık veri kalmadığı hepsinin tüketildiği rivayet edilir. üretici kaynaklark kalka açıksa bunu görür ancak sadece böyle değildir. yapay zeka bazı durumlarda halisülasyon gördüğü için olmayan verileri doğruymuş gibi söyler. forumda bunun örneklerini cok kez gördük. olmayan parça kodlarını söylemesi gibi...

yapay zeka sadece webi tarayarak oluşmadı. kitaplar pdfler belgeler ne kadar veri varsa bunu kullandılar. hatta artık veri kalmadığı hepsinin tüketildiği rivayet edilir. üretici kaynaklark kalka açıksa bunu görür ancak sadece böyle değildir. yapay zeka bazı durumlarda halisülasyon gördüğü için olmayan verileri doğruymuş gibi söyler. forumda bunun örneklerini cok kez gördük. olmayan parça kodlarını söylemesi gibi...
Bi ara bmw f30 için parça kodunu araştırayım dedim bana yalan yanlış farklı parçaları arabanın orijinal parçasıymış gibi emin bir şekilde söyledi. Kaynak ne diye sordum gitti yabancı bir forumdan kaynak attı bana 😅

@omer @akin bizim araç için dememdim
Yani bunu 150 diye satıp neden bu veriler çkkıyor diye sordum

tekerdeki güç ile motor gücü her zaman farklı çıkar. aktarma organları olduğundan güç kaybı olur. normal
Elektrikliler bu konuda da avantajlı ya, bazen çok kafama yatıyorlar

Geri