Merhaba hocam
Eski bir golf 6 kullanıcısı olarak yorumlamak gerekirse 6 kasanın malzeme kalitesi çok yüksekti hatta zaman zaman şimdiki son kasa life paket aracımdan da iyi olduğunu düşünüyorum.
6 kasa comfortline kullanmıştım. Aracın bakımlı olması çok önemli. Ben o zamanlar param ağır hasar kayıtlısına yetiyordu o şekilde almıştım ancak bunu asla tavsiye etmiyorum ( satarken ön yolcu airbag in çalışmadığını öğrenmiştim ). Araç ağır hasarlı olunca satışında da zorlanabiliyorsunuz.
Eğer bakımlısını bulursanız 1.4tsi 122hp olanları tavsiye ederim bunların trigerleri de zincirli olup herhangi masraf çıkarmıyorlar. Servise sorduğumda sorun çıkarmadığı sürece değişim yapılmadığını söylemişlerdi.
Bakımlı olmasının önemi yüksek çünkü baya masraf ettim. Aldıktan sonra yakıt sistemi temizliğinden tutun da en son volan değişimine kadar bir çok işlemi serviste yaptırmıştım, işlemler kayıtlı olduğu ve airbag çalışmadığını öğrenmesine rağmen gelen arkadaş aracımı almaktan vazgeçmemişti. ( tabi masrafını düştük

)
Araç 6 ileri manueldi. 6 kasanın dsg si belki sorun çıkartabilir artık
Konfor olarak aracın yalıtım vs yılına göre oldukça başarılıydı. Ama bluetooth, hız sabitleyici gibi kullanılacak olan ekipmanlar comfortline donanımda eksik, bunların eksikliğini ararsınız.
1.2 tsi kullanmadım yorum yapamam ancak 6kasa 1.4 tsi için sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım. 70.000km civarı kullandım. Sattığımda 175bin km idi.
Bir de söyledikleri gibi golf e bindikten sonra başka araçları beğenemiyorsunuz öyle bir sıkıntısı var
Şimdiden hayırlısı olsun, kazasız belasız