Golf 8.5 1.5 e-tsi 116 hp yağ yakma

sozanefe27

Yeni Üye
İsim
Ozan Efe
Araç
Golf 8.5 Life
yağ seviyem hep dusuktu ama bugün bu uyarı ile karşılaştım aracım 6500 km de bu durum normal mi?

Ekli dosyalar

• IMG_1419.jpeg
    IMG_1419.jpeg
    245.7 KB · Görüntüleme: 61

yağ seviyem hep dusuktu ama bugün bu uyarı ile karşılaştım aracım 6500 km de bu durum normal mi?

Bize göre normal değil lakin onlara göre evet normal bununla alakalı konular var aracınızla beraber servise gidip yağ ilave yaptıracaksınız… İlk bakım yani 15.bin km kadar iki kez genelde yapıyor…

Konum Gaziantep görünüyor sizin.

Direkt aracı şahintaş a götürün, ücretsiz yağ eklemesi yapsınlar. Sizin gibi birçok insan oraya yağ ekletmek için gidiyor 👍🏻

Arkadaşlar yazmış zaten

Ben şeyi merak ediyorum, genelde nasıl kullanırsınız? Agresif sürüş yapar mısınız hiç? Yani sert mi kullanırsınız genelde, yüksek devir falan?

Arkadaşlar yazmış zaten

Ben şeyi merak ediyorum, genelde nasıl kullanırsınız? Agresif sürüş yapar mısınız hiç? Yani sert mi kullanırsınız genelde, yüksek devir falan?
rodajı düzgün bir şekilde bitirdikten sonra yer yer agresif kullanıyorum aracı fakat sürekli böyle kullandığım söylenemez yaşım 22

Bize göre normal değil lakin onlara göre evet normal bununla alakalı konular var aracınızla beraber servise gidip yağ ilave yaptıracaksınız… İlk bakım yani 15.bin km kadar iki kez genelde yapıyor…
teşekkürler

Konum Gaziantep görünüyor sizin.

Direkt aracı şahintaş a götürün, ücretsiz yağ eklemesi yapsınlar. Sizin gibi birçok insan oraya yağ ekletmek için gidiyor 👍🏻
şu anlık geri yağ normal seviyede gösteriyor fakat 4. kademede ben ilk aldığımda bu kadar düşük değildi en iyisi şahintaşa uğramak

şu anlık geri yağ normal seviyede gösteriyor fakat 4. kademede ben ilk aldığımda bu kadar düşük değildi en iyisi şahintaşa uğramak
Şu an normal olmasının birden çok sebebi var ; araç yoğun trafikte değil, beklemiş yağ iyice kartele süzülmüştür, eğim vs gibi şeyler şu anlık uyarı vermemesine sebep olur. Ancak ekleme yaptırmazsanız her zaman olmasa da ara ara bu uyarı alacaksanız çünkü yağ miktarı olması gerekenden az.

Zaten bu halde bile olsa götürün DTC kayıtlarına baktığı zaman görürler yine ekleme yaparlar.

Yerinde olsam müşteri hizmetlerini arar yol yardımın gelip yağ eklemesini isterim. Ben şahsen öyle yaptım

Yerinde olsam müşteri hizmetlerini arar yol yardımın gelip yağ eklemesini isterim. Ben şahsen öyle yaptım

yerinde olmasın:)
heryerde aynı olmayabilir önce ücretlimi değilmi diye sormalı…
benim komşum yol yardımı yağ için aradığı araç bilgileri alındıktan sonra yedek parçadan 1lt yağ alınıyor ve bunun ücreti araç başında nakit isteniyor. 600ml ilave edip kalanı size veriyor… bunu dedikten sonra vazgeçti…
ücretsiz yağ ilavesi sadece servise gidince yapılıyor dediler…
avekte arkadaşımı aradım evet öyle yapılıyor gelin ücretsiz ilave edelim dediler…

seninki süper olmuş bedava:)

benim komşum yol yardımı yağ için aradığı araç bilgileri alındıktan sonra yedek parçadan 1lt yağ alınıyor ve bunun ücreti araç başında nakit isteniyor. 600ml ilave edip kalanı size veriyor… bunu dedikten sonra vazgeçti…
avekte arkadaşımı aradım evet öyle yapılıyor gelin ücretsiz ilave edelim dediler…

Abi birazda müşteri hizmetlerine yaklaşım önemli ben bu durumda yolda arabamın başına bi şey gelirse sorumluluk kabul etmiyorum yol yardım ne için var vs dediğim için 15 dakika içinde gelip ücretsiz hizmet verdiler

Dün gece volkswagenim uygulamasından randevu alarak bu sabah şahintaş yetkili servisine gittim ve araca yağ ilavesi ücretsiz bir şekilde olmadığını bu aracın yağ yakmasının bir kusur olmadığını belirterek 1 lt yağ eksiği için kdv dahil 1712₺ bir fiyat çıktı. Çok fazla ısrar etmeme rağmen bu yağ ilavesinin ücretsiz olmasını söylememe rağmen ücret istediler en son yapacak bir sey yok diyerek ödeme yaptım ve genel kontrol de yapılmasını istedim. Ücret ödemem haricinde ilk vw aracımla servis deneyimim güzeldi yağ şu an max ın bir altında

Hocam aynısını ben de yaşadım . Vw yardım hattını aradım servis şefi bağlandı konferansa , bu durum normal , ilk bakımdan önce eklediğimiz oldu dedi ,servis randevu oluşturalım dedi , servise gelemem işim var dedim , mobil servis yollayın dedim , kem kum etti pazar sabah yolladılar . 1 litre castrol 0 20 yağ getirdi , 200 ml kadar ekledi arkadaş. Sadece yağ parası aldı ama kendi fiyatlamasıyla , 1600 tl gibi bi ücret alındı .

Dün gece volkswagenim uygulamasından randevu alarak bu sabah şahintaş yetkili servisine gittim ve araca yağ ilavesi ücretsiz bir şekilde olmadığını bu aracın yağ yakmasının bir kusur olmadığını belirterek 1 lt yağ eksiği için kdv dahil 1712₺ bir fiyat çıktı. Çok fazla ısrar etmeme rağmen bu yağ ilavesinin ücretsiz olmasını söylememe rağmen ücret istediler en son yapacak bir sey yok diyerek ödeme yaptım ve genel kontrol de yapılmasını istedim. Ücret ödemem haricinde ilk vw aracımla servis deneyimim güzeldi yağ şu an max ın bir altında
ücretsiz olur mu hiç bunlar günahını bile parayla satar.

Nasıl ücretsiz oluyor o , bana servise gelsem de yağ ücretli alınacak dendi ? Hangi servismiş o

Geri