yağ seviyem hep dusuktu ama bugün bu uyarı ile karşılaştım aracım 6500 km de bu durum normal mi?
Konum Gaziantep görünüyor sizin.yağ seviyem hep dusuktu ama bugün bu uyarı ile karşılaştım aracım 6500 km de bu durum normal mi?
Arkadaşlar yazmış zatenyağ seviyem hep dusuktu ama bugün bu uyarı ile karşılaştım aracım 6500 km de bu durum normal mi?
rodajı düzgün bir şekilde bitirdikten sonra yer yer agresif kullanıyorum aracı fakat sürekli böyle kullandığım söylenemez yaşım 22Arkadaşlar yazmış zaten
Ben şeyi merak ediyorum, genelde nasıl kullanırsınız? Agresif sürüş yapar mısınız hiç? Yani sert mi kullanırsınız genelde, yüksek devir falan?
teşekkürlerBize göre normal değil lakin onlara göre evet normal bununla alakalı konular var aracınızla beraber servise gidip yağ ilave yaptıracaksınız… İlk bakım yani 15.bin km kadar iki kez genelde yapıyor…
şu anlık geri yağ normal seviyede gösteriyor fakat 4. kademede ben ilk aldığımda bu kadar düşük değildi en iyisi şahintaşa uğramakKonum Gaziantep görünüyor sizin.
Direkt aracı şahintaş a götürün, ücretsiz yağ eklemesi yapsınlar. Sizin gibi birçok insan oraya yağ ekletmek için gidiyor![]()
Şu an normal olmasının birden çok sebebi var ; araç yoğun trafikte değil, beklemiş yağ iyice kartele süzülmüştür, eğim vs gibi şeyler şu anlık uyarı vermemesine sebep olur. Ancak ekleme yaptırmazsanız her zaman olmasa da ara ara bu uyarı alacaksanız çünkü yağ miktarı olması gerekenden az.şu anlık geri yağ normal seviyede gösteriyor fakat 4. kademede ben ilk aldığımda bu kadar düşük değildi en iyisi şahintaşa uğramak
Yerinde olsam müşteri hizmetlerini arar yol yardımın gelip yağ eklemesini isterim. Ben şahsen öyle yaptım
Abi birazda müşteri hizmetlerine yaklaşım önemli ben bu durumda yolda arabamın başına bi şey gelirse sorumluluk kabul etmiyorum yol yardım ne için var vs dediğim için 15 dakika içinde gelip ücretsiz hizmet verdileryerinde olmasın
heryerde aynı olmayabilir önce ücretlimi değilmi diye sormalı…
benim komşum yol yardımı yağ için aradığı araç bilgileri alındıktan sonra yedek parçadan 1lt yağ alınıyor ve bunun ücreti araç başında nakit isteniyor. 600ml ilave edip kalanı size veriyor… bunu dedikten sonra vazgeçti…
ücretsiz yağ ilavesi sadece servise gidince yapılıyor dediler…
avekte arkadaşımı aradım evet öyle yapılıyor gelin ücretsiz ilave edelim dediler…
seninki süper olmuş bedava![]()