- İsim
- Burak
- Araç
- Golf 8.5 Impression
Gengelde bisikletin elcikleri sürtüyor onlar da boyanın üzerine siyah katman bırakıyor. Pasta ile geçiyor.bahsi geçen çocuklar bisikletini kapılara sürterse?
Gengelde bisikletin elcikleri sürtüyor onlar da boyanın üzerine siyah katman bırakıyor. Pasta ile geçiyor.bahsi geçen çocuklar bisikletini kapılara sürterse?
Gengelde bisikletin elcikleri sürtüyor onlar da boyanın üzerine siyah katman bırakıyor. Pasta ile geçiyor.
geçmiş olsun hocam. rutus illa kurtarmaz mıBizim evin orda top oynayan bisiklete binen pek yok
Genis bir yere park etmistim motosiklet elcigi surtmus galiba boyayi kazimis öküzler her yerde var
Tungsten gri renk sikinti celik rutus falan kurtarmaz
Sofor kapisi her dakika gozume geliyor kim yaptiysa sulalesinin kulaklarini cinlatiyorum
geçmiş olsun hocam. rutus illa kurtarmaz mı
geçmiş olsun üstadBizim evin orda top oynayan bisiklete binen pek yok
Genis bir yere park etmistim motosiklet elcigi surtmus galiba boyayi kazimis öküzler her yerde var
Sofor kapisi her dakika gozume geliyor kim yaptiysa sulalesinin kulaklarini cinlatiyorum
Geçmiş olsunBizim evin orda top oynayan bisiklete binen pek yok
Geçmiş olsun
Benim de kapıma muhtemelen kapı açarken vurmuşlar boya kalkmış. Öküz insanlar öküz. Bildiğin kazınmış ama. Elimi atıp tırnak geçirsem kalan boyalar da kalkacak belli kapı vurulduğu.
Motosiklet Elciği bu kadar aşağıda olmaz bu arada bence. Başka bir şeydir o
Türkiye’de kiralık ya da şirket aracı kullananların çoğunda şu kafa var: Araba benim değil ki.
Hal böyle olunca park ederken kapıyı vurmuş muyum, yana fazla mı yaklaşmışım, karşıdakinin arabasına zarar verdim mi umurlarında bile olmuyor.
Kendi malı olmayınca hassasiyet de olmuyor.
Bu zihniyet değişmediği sürece de böyle devam eder gider.
Kesinlikle katiliyorum ustad
Bir yere araci park etmistim araci almaya dondugumde gerizekalinin teki arkadan tampona kadar dayamis icinde oturuyordu arkasi genis bosdu
Arac plakaliktan sirket araci oldugu belli oluyordu soyledim kendi aracin olsa gelip dokunana kadar yanasmassin dedim
Ramazan ayiydi kusura bakma orucluyum kafam yerinde degil demisti gerizekali aklini yonetemiyorsan oruc tutma
Kiralık araçları böyle kullananları anlamak çok zor gerçekten. Yahu kendi aracını vursan, sürtsen kimse sana niye vurdun diye hesap sormaz, ister yaptır ister yaptırma.Türkiye’de kiralık ya da şirket aracı kullananların çoğunda şu kafa var: Araba benim değil ki.
Hal böyle olunca park ederken kapıyı vurmuş muyum, yana fazla mı yaklaşmışım, karşıdakinin arabasına zarar verdim mi umurlarında bile olmuyor.
Kendi malı olmayınca hassasiyet de olmuyor.
Bu zihniyet değişmediği sürece de böyle devam eder gider.
Ya abi ben kendi oğluma bı kere kapıyı açarken karşı arabaya değdi diye kızıyorum. Bakın tekrarlıyorum çarpmadı, değdi. Hiçbir şey de yoktu karşı arabada. Biz dar yerlerde elimizi siper ediyoruz karşı arabaya. Dangalağın biri gelip çat pat açıyor olan bize oluyor. İyi de neden? Ne kaybedersin yavaş açsan? Neden benim malıma zarar veriyorsun. Kim yaptıysa bin beterini yaşasın inşallah.Karşı tarafın derdi yok ki
Kapıyı açarken çarptım mı, zarar verdim mi diye düşünmüyor bile.
Pat diye açıyor, vuruyor geçiyor.
Sonra biz oturup düşünüyoruz. Bu iş öyle lafta dinle, kitapla falan çözülecek bir şey değil; bildiğin vicdan ve karakter meselesi.
Kimsede o da kalmayınca sonuç ortada.
Dünya malı falan da ben hayatımda ilk defa 0 araba almışım, en yeni arabam bundan önce 2005 model. Ben emekli olduktan sonra ilk aldığım 0 arabama gözüm gibi bakarken bir şey olunca aşırı takılıyorum. Küçük şeyler neyse pasta yapınca geçiyor da boya kalkınca içime oturuyor benim.Sagolasin ustad
Biseyler olmus cok senaryo kurup kafami yormuyorum![]()
Aptal ya oruç bahane valla umurlarında değil hayat bak güm sürüyorlar o bahaneye sığınmış sadece. Kendisinin olsa 100 metre mesafe bırakır hocam, nedeni de sen çıkarken vurarsın falan diyeKesinlikle katiliyorum ustad
Bir yere araci park etmistim araci almaya dondugumde gerizekalinin teki arkadan tampona kadar dayamis icinde oturuyordu arkasi genis bosdu
Arac plakaliktan sirket araci oldugu belli oluyordu soyledim kendi aracin olsa gelip dokunana kadar yanasmassin dedim
Ramazan ayiydi kusura bakma orucluyum kafam yerinde degil demisti gerizekali aklini yonetemiyorsan oruc tutma
Gavurlar falan ama bizden daha az hak yedikleri kesin. Her alanda böyle. Biz kimin hakkını yeriz diye düşüneduralım. Batılılaşmaya devam batının kötülüklerini örnek alıp güzelliklerini görmemek batılılaşmak ise tabi. İşimize geleni anlıyoruz ve yapıyoruzBülent hocam, işte insanlar ikiye ayrılıyor:
Biri, başkaları tarafından imkan sağlanmış, altına araç verilmiş, ama başkalarının malına zarar vermekten çekinmeyen.
Diğeri ise kendi parasıyla alıyor, emeğinin kıymetini biliyor, aracına sahip çıkıyor.
Bakıyorsun yurt dışında insanlar bambaşka dine mensup ama saygı, hassasiyet, başkasının malına verdiği değer bizimkinden kat kat fazla.
Adamın inancı farklı ama davranışı doğru.
Bizde ise aynı değerleri paylaştığını söyleyen insan, en temel konuda bile umursamaz.