İç rahatlatma sorusu?

kediler için naftalini toz haline getirip arabanın etrafına serpmek yerine top halindeki naftalini bez kese gibi bir şeyin içine koyup aracın alt kısmında bir kaç yere asmak da işe yarayabilir

Şahsi çözümüm top oynadıkları yere park etmemek oluyor :) Top oynamaya müsait olmayan alanlara Park ediyorum yazın. Yazın eve gitmiyorlar çünkü. Kızmak da istemiyorum başka alanları yok. 100 metre yürürüm canları sağolsun
keşke ben de site içerisinde istediğim yere park edebilsem. her dairenin park yeri belirli :(

Siyah Leon aracımda kaput komple baştan sonra kedi tırnağı çizikleriyle doluydu, valla arabaya sahip olmak mı zor yoksa korumak mı bilemiyorum..
Sizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar 😅.

Ekli dosyalar

• IMG_6794.jpeg
    IMG_6794.jpeg
    289.8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6795.jpeg
    IMG_6795.jpeg
    222.5 KB · Görüntüleme: 21
Sizin sitedeki kediler terbiyesizmiş. Bizim buradaki kediler benim arabanın alt takımlarını kontrol ediyorlar 😅.
Hahahaha efsane görsel, yapay zekaya söylesem bu kadar iyi bağlam oluşturamayabilir :D

Edit: güzel oldu :D

Ekli dosyalar

• Gemini_Generated_Image_3na0m73na0m73na0.png
    Gemini_Generated_Image_3na0m73na0m73na0.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 15
kediler için naftalini toz haline getirip arabanın etrafına serpmek yerine top halindeki naftalini bez kese gibi bir şeyin içine koyup aracın alt kısmında bir kaç yere asmak da işe yarayabilir

:) :) lastikçi galiba balon yapmış mı ona bakıyor
çok iyi hahaha :D:D

Dün bir kere uyardım. Üstüne 1-2 sefer arabaya doğru topu abanınca dayanamadım bastım azarı kaçıştılar.
Yabi bu da bir çözüm sonuçta:)

Bizim bura çok müsait her köşede bir grup oynuyor. Birine kızıp kovsan başka grup geliyor. Her birine kızsak olmaz.

En son biri kocaman basket topu ile oynuyordu ona fırça çektim. Basket topu futbol gibi de değil taş gibi valla mahveder arabayı. Onun dışı futbol topu abanmadıkça sorun yapmıyor yine

Geri